ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΠΗΡΕ ΓΡΙΒΑ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Προοδευτική, που πλέον έκλεισε αναφορικά με την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης. Χθες το βράδυ πέρασε από τα γραφεία του ιστορικού συλλόγου και υπέγραψε συμφωνητικό ο επιθετικός Γιάννης Γρίβας, που πέρσι αγωνιζόταν στο Κορωπί. Ο 29άχρονος επιθετικός είχε υπογράψει στον Αστέρα Μαγούλας, ωστόσο ξαφνικά χάλασε η συμφωνία και σε χρόνο dt έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες την Προοδευτική. Ο Γρίβας έχει όλες τις δυνατότητες να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην προσπάθεια για επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, κάτι που μαρτυράει και η πλούσια πορεία του, κατά τη διάρκεια της οποίας έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Εθνικό Αστέρα, Εθνικό, Μύκονο και Νηρέα Πάρου.
πηγη αρθρου:www.perifereiako.com
Σας ειχαμε πει οτι ισως ο Λυκουργος Βασιλειου παρεμενε στην ομαδα αλλα κατι τετιο φανταζει πλεον πολυ δυσκολο καθως δεν βρισκεται καποια φορμουλα με τους διοικουντες στο οικονομικο θεμα και συγκεκριμενα σε ενα θεμα που η διοικηση εχει θεσει 2 μετρα και 2 σταθμα καθως αρνειται να δωσει προκαταβολη στους παλιους παιχτες που θελουν να παραμεινουν ενω τις μοιραζει απλοχερα σε νεους παιχτες,να τονισουμε οτι ο λογος της μη προκαταβολης και η μη καταθεση των περσινων οφειλων ειναι ισως οι βασικοτεροι λογοι που αρκετοι απο τους περσινους παιχτες αρνηθηκαν να παραμεινουν στην ομαδα
Υ.Γ:ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΛΠΙΔΑ
Υ.Γ2:ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
Read more »

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΝΕΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Τον 19χρονο στοπερ Αλεξανδρο Κανδυα απεκτησε η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ εναν παιχτη που μεχρι πρωτινος αγωνιζοταν με την φανελα του Ολυμπιακου Λιοσιων,ενω προχωραει και το θεμα του τερματοφυλακα αφου παρολο την καλη διαθεση του Δημητρη Μητρογιανη μεχρι την τελευταια στιγμη η διοικηση δεν εκανε κατι εχει   πρωτες επιλογες για το νουμερο 1 τον Μηλιωνη και τον Χατζακη.
Υ.Γ:ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
Υ.Γ2:ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ 1 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..............
Read more »

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΜΕ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Αλλαγη σκηνικου υπηρξε στην περιπτωση του Λυκουργου Βασιλειου και εκει που ολαν εδειχναν οτι ο παιχτης θα αποτελουσε παρελθον απο την ομαδα σε νεα επικοινωνια που ειχε με τον τεχνικο διευθυντη βαδιζουν μαλον προς συμφωνια αφου φαινεται οτι τελικα βρεθηκε λυση στην οικονομικη διαφορα που υπηρχε αναμεσα στις 2 πλευρες και αυριο το θεμα θα εχει λαβει οριστικη καταληξη.
Read more »

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ perifereiako

Στην ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ θα παραμεινει και τη νεα σεζον ο τερματοφυλακας Ηλιας Μακρυωνιτης καθως ο παιχτης περασε σημερα απο τα γραφεια της ομαδας και συμφωνησε με την διοικηση να παραμεινει,να θυμισουμε οτι στο παιχτη ειχε ζητηθει να φερει προταση μεταγραφης απο αλλη ομαδα πραγμα που απο οτι δειχνει η παραμονη του δεν εγινε,επισης απο τα γραφεια περασε και ο αμυντικος χαφ Γιωργος Κυριακιδης ο οποιος αποτελει μεταγραφικο στοχο και ειχε μια πρωτη επαφη με τους διοικουντες με τις 2 πλευρες να αναεωνουν το ραντεβου,ενω οπως σας ειχαμε πει τα τυπικα απομενουν για να αποτελεσει παρελθον απο την ομαδα ο Λυκουργος Βασιλειου,διαβασαμε ακομα στο perifereiako.com το παρακατω αρθρο:
Πριν καλά-καλά πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Γιώργου Μανωλιάδη στην Προοδευτική, ο νεαρός αμυντικός χαφ αποτέλεσε παρελθόν για τους "βυσσινί". Όλα ξεκίνησαν από την κίνηση του ικανότατου άσου να ζητήσει παράταση δύο ημερών αναφορικά με την υπογραφή της συμφωνίας, επειδή, όπως ενημέρωσε, βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με σύλλογο Β" Εθνικής. Ασφαλώς, η ενέργεια αυτή δεν άρεσε στους ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου, που αναθεώρησαν και αποφάσισαν να μην ολοκληρώσουν τη μεταγραφή. Σχεδόν αμέσως, έγινε κρούση στον Μπιρμπίλι, ο οποίος είχε γεμάτη σεζόν με τον Αθηναϊκό στον 8ο όμιλο, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί υπό τις οδηγίες του Φώτη Θανέλλα. Ο τελευταίος συμφώνησε και, έτσι, την ερχόμενη χρονιά θα φοράει τα βυσσινί. Παράλληλα, ανανέωσε ο Ουσταμπασίδης, ενώ αποχώρησε οριστικά και ο Μαλισιώβας που υπέγραψε στον Αγιο Ιερόθεο.
Read more »

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΜΕ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ

Στο στοχαστρο της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ βρισκεται ο 27χρονος αμυντικος χαφ του Παο Ρουφ Γιωργος Κυριακιδης θελοντας ετσι να καλυψουν το ξαφνικο κενο που παρουσιαστηκε στο κεντρο της ομαδας με την μη συμφωνια τελικα με τον Μανωλιαδη,ενω δυσκολευει του Αθανασοπουλου καθως οι οικονομικες απαιτησεις των διοικουντων του Παο Ρουφ κρινονται μεγαλες.
Read more »

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟ ΧΟΡΤΣΑ

Μια συμφωνια η οποια θεωρουταν σιγουρη απο τους διοικουντες της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ δεν θα ισχυσει τελικα και προκειται για την περιπτωση του αμυντικου χαφ Γιωργου Μανωλιαδη με τον οποιο η διοικηση ειχε ερθει σε συμφωνια σε ολα αλλα τελικα ο παιχτης δεν θα αποκτηθει καθως προκειται να συνεχισει την καριερα στην ομαδα της Θηβας,επισης κυκλοφορησαν φημες για τον Λυκουργο Βασιλειου παιχτη για τον οποιο ειχαμε παρει διαβεβαιωση οτι θα μεινει στην ομαδα οτι προκειται να περασει σημερα απο τα γραφεια της ομαδας και να παρει την ελευθερας του διαβασαμε ακομα στο perifereiako.com το παρακατω αρθρο:
Eναν ποδοσφαιριστή που έχει τη δυνατότητα να κάνει εξαιρετική δουλειά στην αμυντική γραμμή της Προοδευτικής, ενέταξε στο δυναμικό της η βυσσινί διοίκηση. Ο λόγος για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό Μίμη Χόρτσα, που πέρσι αγωνιζόταν με το Κορωπί στον 9ο όμιλο. Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να κλείσει στην ομάδα του Κορυδαλλού και ο αδερφό του, Αγγελος Χόρτσας, που είχε πολύ καλή σεζόν κατά την περσινή σεζόν, με τη φανέλα επίσης του Κορωπίου. Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου ήρθαν σε συμφωνία με την εταιρία Puma για την παραλαβή αθλητικού υλικού.
Read more »

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ

Με τα χρωματα της ΠΡΟΟΔΕΤΥΙΚΗΣ θα αγωνιζεται και τη νεα σεζον ο Κωστας Ουσταμπασιδης ο οποιος περασε σημερα απο τα γραφεια της ομαδος και λυθηκε η οποια οικονομικη διαφορα με αποτελεσμα να παραμεινει στο δυναμικο της ΠΡΟΟ,προκειται για μια πολυ καλη κινηση η παραμονη του παιχτη καθως προκειται απο τα βασικα στελεχη και θα ηταν κριμα να χαθει ακομα ενα,.ενω τελος και επισημα απο την ομαδα ο Γιαννης Μαλισιωβας καθως δεν επηλθε συμφωνια στο οικονομικο και ο παιχτης πηρε την ελευθερας χωρις καποιο τιμημα ελευθερος πια να διαπραγματευτει μονος του τη μεταγραφη του σε συλογο της αρεσκειας του.Οσο αφορα το θεμα του τερματοφυλακα ακουστηκε το ονομα του 27χρονου Δημητρη Τσουκαλα που αγωνιζοταν στο Κορωπι.
Read more »