ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Προοδευτική: Απέκτησε Μανωλιάδη, Ντούκα και Λέκκα!KAI ΔΗΛΩΣΗ ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗ

Τις πρώτες της μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε η Προοδευτική, στην οποία παρατηρείται έντονη κινητικότητα τις τελευταίες ημέρες. Με τα βυσσινί θα αγωνίζονται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο μεσοεπιθετικός Ντούκα, ο περιφερειακός επιθετικός Λέκκας και ο αμυντικός χαφ Μανωλιάδης. Οι δύο πρώτοι αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Γ" Εθνικής με τα χρώματα του Σαρωνικού Αίγινας, ενώ ο τελευταίος είχε γεμάτη σεζόν με τον ΠΑΟΚ Γλυφάδας στον 8ο όμιλο. Ασφαλώς, πρόκειται για σημαντικές κινήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν δεδομένα σημαντικές υπηρεσίες στον Φώτη Θανέλλα. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ενδιαφέρον για τους Πλατίγκο και Βατή από το Κερατσίνι, ενώ έγινε κίνηση και για τον νεαρό Γεωργίου, που αγωνίζεται σε ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος του Πειραιά.
Σε πλήρη διάψευση των όσων γράφτηκαν σήμερα σε μερίδα του αθλητικού Τύπου, προχώρησε ο Δημήτρης Μητρογιάννης, μέσω του periferiako.com. Ο έμπειρος τερματοφύλακας τόνισε ότι δεν έχει έρθει σε συμφωνία με την Προοδευτική για την ανανέωση της παραμονής του στον Κορυδαλλό, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: "Δεν έχω συμφωνήσει με τη διοίκηση! Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, η οποία αν δεν γεφυρωθεί, δύσκολα θα παραμείνω στην ομάδα". Στη συνέχεια, ο χαρισματικός γκολκίπερ θέλησε να στείλει το μήνυμά του: "Είναι... στο χέρι της διοίκησης να καλύψει τη διαφορά και να συνεχίσω στην ομάδα".
πηγη αρθρου: www.perifereiako.com
Read more »

"Μικροί" οι 89άρηδες και φέτος ????????????????

Μετά το... κρύο ντους που υπέστησαν τα σωματεία της Γ" και της Δ" Εθνικής, σχετικά με το θέμα των ορίων ηλικίας και τους "μικρούς" ποδοσφαιριστές, φαίνεται πως τα δεδομένα κατά κάποιο τρόπο θα αλλάξουν. Εξαιτίας της λογικής σύγχυσης και -ακόμη πιο λογικής- δυσαρέσκειας που υπήρξε στις τάξεις των παραγόντων για την "ξαφνική" ενημέρωση της Νομικής Υπηρεσίας στα θέματα των ορίων, η ΕΠΟ φέρεται να είναι διατεθειμένη να διευκολύνει τους συλλόγους για τη σεζόν που ακολουθεί, επιτρέποντας στους ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από την 1-1-1989 και έπειτα να αγωνίζονται σαν "μικροί". Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει κάτι στο ισχύον άρθρο, αντιθέτως θα προστεθεί συμπληρωματική διάταξη, στην οποία θα αναφέρεται ότι "μόνο για εφέτος και επειδή τα σωματεία είχαν ήδη κάνει τις πρώτες ενέργειες του σχεδιασμού τους, οι γεννηθέντες το 1989 θα λογίζονται ως μικροί". Παράλληλα, θα υπογραμμίζεται ότι από τη σεζόν 2011-2012, δηλαδή την αμέσως επόμενη, σαν "μικροί" θα λογίζονται οι γεννηθέντες μετά την 1-1-1991, και όχι του 1990. Ασφαλώς, όλα αυτά απομένει να αποφασιστούν και κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, που επρόκειτο να γίνει την προσεχή Δευτέρα και τελικά, λόγω της κλήρωσης της Σούπερ λίγκας, θα λάβει χώρα Τετάρτη ή Πέμπτη. Ωστόσο, θεωρείται δεδομένο ότι θα προχωρήσει, καθώς η διευκόλυνση αυτή θα αποτελέσει εισήγηση τόσο του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, όσο και του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ" Εθνικής, Γιώργου Σαρρή. Το ζητούμενο είναι το γρηγορότερο δυνατό να παρθεί η οριστική απόφαση, προκειμένου να μπορέσουν οι παράγοντες να προχωρήσουν στην υλοποίηση του σχεδιασμού τους, χωρίς... ανασφάλειες και αμφιβολίες.
ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ: www.perifereiako.com
Read more »

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ

Και η μεταγραφολογια καλα κρατει,συνεχιζεται η παρελαση μεταγραφικων στοχων της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ στα φυλλα των αθλητικων εφημεριδων,στις σελιδες της εφημεριδας ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ διαβασαμε για τον Αντωνη Φωσκολο ,κατι που αληθευει καθως σας ενημερωσαμε για το χθεσινο ραντεβου στα γραφεια της ομαδος, ενω γραφτηκαν επισης τα ονοματα των Γ. Μελαμπιανακη και του 39χρονου επιθετικου Γ. Ζαχαροπουλου το ονομα του οποιου υπαρχει και στην αθλητικη εφημεριδα Ωρα Των Σπορ , παρ'ολα αυτα στην ιδια εφημεριδα γραφεται οτι ο παιχτης πρεπει να θεωρειται ηδη μελος του Θρασυβουλου. Επισης στην συγκεκριμενη εφημεριδα αναφερεται οτι υπαρχει περιπτωση να παραμεινει στον συλλογο ο Σωτηρης Μπεθανης κατι που δεν ισχυει καθως εχει  υπογραψει ηδη στον ΠΑΟ Ρουφ.Τελος γραφεται οτι η πρωτη συγκεντρωση της ομαδος θα πραγματοποιηθει στις 20 Ιουλιου ,ακομα ενα λαθος καθως η πρωτη συγκεντρωση θα γινει στις 23 Ιουλιου.
Υ.Γ.: Ειναι αστειο αυτο που συμβαινει στις εφημεριδες τελευταια.. καθως οχι απλα γραφουν ψευδες ειδησεις αλλα τις διαψευδουν οι ιδιοι με τα γραφομενα τους (περιπτωση Ζαχαροπουλου) στις σελιδες τους...
Υ.Γ.2: Για την περιπτωση του Μελαμπιανακη δεν γνωριζουμε κατι οποτε αναμενουμε!

Υ.Γ.3:ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ? ΟΕΟ??
Read more »

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΙΧΤΩΝ

Πραγματοποιηθηκε η συναντηση της διοικησης της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ την οποια εκπροσωπησε ο τεχνικος διευθυντης Κος Χορτσας με ομαδα παιχτων (Προβατας,Κονε,Μητρογιαννης,Χαλκιας,Καλαιτζιδης) με κυριαρχο θεμα το μελλον τους στην ομαδα και οπως ολα δειχνουν τα παντα θα ξεκαθαριστουν την δευτερα στο συμβουλιο που θα εχει συσωμη η νεα διοικηση η οποια και θα αποφασισει αν αυτα που σηζητηθηκαν σημερα θα γινουν δεκτα,στην συναντηση εγινε καποια προταση προς τους παιχτες οι οποιοι με την σειρα τους ειπαν τα δικα τους αιτηματα και πηραν απαντηση οτι θα ενημερωθουν την δευτερα για τελικες αποφασεις.Το κλιμα που βγαινει παντως προς τα εξω ειναι οτι τα πραγματα δεν ειναι καθολου ευκολα για την παραμονη των παιχτων και αυτο γιατι ακουσαν και για μεγαλη μειωση μισθου αλλα το βασικοτερο ολων δεν βγηκε κατι καλο οταν η συζητηση εφτασε σε καποιες παλιες οφειλες.Απο τα γραφεια περασε επισης και ο πρωην πλεον ποδοσφαιριστης της ομαδας Περρος ο οποιος και πηρε την ελευθερας του.Στα γραφεια βρεθηκαν και καπιοι μεταγραφικοι στοχοι της ομαδας που ειχαν μια πρωτη συζητηση για συνεργασια με την ομαδα που εγινε σε καλο κλιμα απο οτι μαθαμε και ανανεωσαν το ραντεβου τους.ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΑΣΟ ΠΡΙΣΙΜΙΤΖΗ  ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΚΑΘΩΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ....Υ.Γ:ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ..ΥΓ2:ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ....Υ.Γ3:ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ???????????????????????
Read more »

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Σημαντικά ραντεβού για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής έχουν σήμερα στον Κορυδαλλό.

Από τα γραφεία της Προοδευτικής θα περάσουν κατά σειρά οι Αντώνης Φώσκολος και Γιάννης Γαζής που πέρσι αγωνίστηκαν σαν συμπαίκτες στον Ελπιδοφόρο Κηφισιάς. Επίσης από τα γραφεία του συλλόγου αναμένεται να περάσει και ο Πρέκας που πέρσι αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό. Κρίσιμη η αποψινή ημέρα για την γραμμή κρούσης της ΠΡΟΟ,ας ελπισουμε να βγει κατι καλο και να αρχισει σιγα σιγα η ενισχυση της ομαδας μας γιατι μεχρι τωρα μονο αποδυναμωση βλεπουμε.
Read more »

Αλλαγή πλεύσης με Μαλισιώβα!

Πλήρης ανατροπή δεδομένων φαίνεται να υπάρχει στην περίπτωση του Γιάννη Μαλισιώβα, του οποίου η αποχώρηση μέχρι χθες θεωρούνταν δεδομένη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει επαναπροσέγγιση του ποδοσφαιριστή, που δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μαλισιώβας, που ήταν εκ των κορυφαίων των βυσσινί στο περσινό πρωτάθλημα, είχε αποχωρήσει αρκετό καιρό πριν από το τέλος της σεζόν, εξαιτίας εξωαγωνιστικών αντιπαραθέσεων με πρόσωπα στο εσωτερικό της ομάδας. Από εκεί και πέρα, έχουν ήδη αποχωρήσει οι Αργυρίου, Μπεθάνης, Λάιος, ενώ κατά πάσα πιθανότητα παρελθόν θα αποτελέσει και ο Κώστας Ουσταμπασίδης, με τον οποίο υπάρχει χάσμα στο οικονομικό. Από την άλλη, κοντά σε ανανέωση βρίσκονται οι Δημήτρης Μητρογιάννης, Μιχάλης Χατζηγεωργαλής και Τάσος Πρισιμιτζής. Οσον αφορά την περίπτωση του Βασίλη Καλογερά, σε περίπτωση που επιλέξει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Δ" Εθνικής, έχει ξεκαθαρίσει ότι πρόθεσή του είναι να συνεχίσει να είναι κάτοικος Κορυδαλλού.
πηγη αρθροϋ:www.perifereiako.com      ΣΧΟΛΙΟ:ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΗΡΘΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΙΣΙΩΒΑ (ισως επεσα και εγω οπως και αλλοι σε παγιδα) ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ.
Read more »

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ

Η ωρα ειναι 00:41 και αντι να κοιμαμαι καθομαι και σκεφτομαι αν αυτα που εμαθα εχουν καποια βαση λογικης,βρεθηκα σημερα αναμεσα σε μια παρεα ατομων που εχει γνωση για τα τεκτενομενα της ομαδας μας και αυτα που ακουσα με εκαναν στην κυριολεξια να χασω τον υπνο μου.Ακουσα λοιπον για επαφες των διοικουντων με ομαδες (2) Α' εθνικης με σκοπο την ενισχυση της ομαδος μας για τη νεα σεζον με νεους παιχτες απο τις ακαδημιες τους λες και αν θελουμε νεους παιχτες απο ακαδημιες οι δικοι μας που φετος σαρωσαν ολους τους τιτλους δεν μας κανουν η τους καιμε πριν ακομα τους δουμε,και μιλαμε για παιδια που ξερουν τι σημαινει ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ και οχι για παιχτες που θα ερθουν να κανουν το αγροτικο τους για 1 χρονο και μετα να γυρισουν στις ομαδες τους αθικτοι και ατσαλακωτοι οπως συμβαινει στις περισοτερες περιπτωσεις δανεισμων γιατι δεν πιστευω οτι ενας νεος παιχτης ομαδας Α΄ εθνικης θα καταδεχοταν να παιξει στην Δ' ακομα και σε μια ιστορικη ομαδα οπως η ΠΡΟΟ μας αν ναι τοτε παω πασο,αλλα το χειροτερο ολων ηταν το οτι ακουσα οτι οι νεοι διοικουντες εχουν ερθει σε επαφες με παλαιους παραγοντες της ομαδος με σκοπο την βοηθεια τους(οικονομικη μαλον) συγνωμη κυριοι αλλα οχι και να ζητησουμε βοηθεια απο ατομα που εχουν τεραστιο μεριδιο ευθυνης για τον κατηφορο της ΠΡΟΟ και ξαφνικα να μας το παιξουν σωτηρες λες και δεν συνεβη τιποτα,και στην τελικη αν συμβαινει κατι τετιο βγειτε και πειτε το στον κοσμο και μην τον αφηνετε να ζει αλλο στην αγωνια για το τι θα ξημερωσει αυριο στην αγαπημενη μας ομαδα,οσοι καποτε επαιξαν με την ιστορια της ΠΡΟΟ δεν εχουν πια θεση στην ομαδα και ο κοσμος δεν θα το ανεχτει.Η  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ δεν ειναι ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ που θελει γενικη επισκευη θελει λιγες κινησεις και καλες,καντε λοιπον τα αναμενομενα και εμεις οταν η ομαδα θα πανηγυριζει την ανοδο γιατι δεν ειμαστε ικανοποιημενοι με τιποτε αλλο θα ειμαστε οι πρωτοι που θας σας χειροκροτησουμε.Υ.Γ:ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ....Υ.Γ2:ΟΥΤΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ
Read more »

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΡΕΘΙΣΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ)

Στην κυκλοφορια εχουν τεθει εδω και καποιες μερες τα διαρκειας της ΠΡΟΟ για τη σεζον 2010-2011 με τις τιμες να ειναι 50ευρω για την θυρα πισω απο το τερμα και 100ευρω για τις πλαινες,θα ειναι καλο να αγορασουμε οσοι μπορουμε γιατι θα ειναι σημαντικη βοηθεια για το ταμειο της ομαδας αλλα εξυπακουεται οτι ο κοσμος θελει να δει να γινονται και καποιες καλες κινησεις ως προς την ενισχυση της ομαδος.Για περισσοτερες πληροφοριες στο θεμα των διαρκειας επικοινωνηστε με τον αριθμο 210-4250730.Στο ιδιο τηλεφωνο να τονισουμε οτι μπορει καποιος να μαθει και πληροφοριες για το πως μπορει να γινει μελος με μια μηνιαια συνδρομη της ταξης των 10 ευρω.Υ.Γ:ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Read more »

Τι ισχύει για τους "μικρούς" στο Περιφερειακό

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στα σωματεία του Περιφερειακού Πρωταθλήματος η διοργανώτρια αρχή, η ΕΠΟ δηλαδή, αφού με ξαφνική απόφασή της προχώρησε στην διόρθωση λάθους που η ίδια έκανε τα προηγούμενα χρόνια.


Το θέμα αφορά τους “μικρούς” ποδοσφαιριστές, τους κάτω των 20 ετών που χρησιμοποιούσαν οι ομάδες τις προηγούμενες σεζόν.
Read more »

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

TΡΕΛΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟ (http://vissiniclubnogate.blogspot.com/)

Γυρισε απο το Ριμινι της Ιταλιας η ακαδημια της Προο. Συμετηχε με δυο τμηματα το κατω των 15 ετων και των κατω των 17 ετων.


Το ποδοσφαιρικο τουρνουα ειχε συμμετοχες απο Αμερικη ,Ρωσσια, Ουκρανια, Μαλτα και Ελλαδα. Συμμετηχαν ομαδες απο πολλα μερη των χωρων αυτων και ηταν μια αρτια διοργανωση. Την αποστολη συνοδευσαν οι Σκριβανος Μανδρεκας και Χατζηαθανασιου. Συνολικα ηταν 24 αθλητες και πολλοι γονεις.

Μεσα στην εβδομαδα που εγινε το τουρνουα η Προο εδειξε δοντια! Πρωτος σκορερ ολου του τουρνουα ηταν ο δικος μας Βικατος!!

Το τμημα των 17 ετων και κατω κατεταγει 4ο με 2 νικες, 1 ισοπαλια , και 3 ηττες. Το τμημα των κατω των 15 ετων ηρθε 2 με 4 νικες 1 ισοπαλια και 1 ηττα.

Read more »

Παρελθόν και ο Μπεθάνης! (www.perifereiako.com)

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής με αρκετές συμμετοχές ως βασικός, αποτελεί ήδη παρελθόν από την Προοδευτική μετά τους Καλογερά, Αργυρίου και Μαλισιώβα. Ο λόγος για τον 23άχρονο μέσο Σωτήρη Μπεθάνη, ο οποίος υπέγραψε στον ΠΑΟ Ρουφ, κάνοντας το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Δεν αποκλείεται να υπάρξει αποχώρηση και στην περίπτωση του νεαρού Σωτήρη Κονέ, που δεν έχει κρύψει την επιθυμία να μεταγραφεί σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Όπως γίνεται αντιληπτό, η ανάγκη για ενίσχυση της ομάδας του Φώτη Θανέλλα κρίνεται επιτακτική.Υ.Γ:ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΕΘΑΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ.......Υ.Γ2:ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΛΕΕΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ???????Υ.Γ3:ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ
Read more »

ΤΟ Δ.Ν.Τ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟ









Συναντηση πραγματοποιηθηκε πριν λιγο στα γραφεια της ομαδας αναμεσα στον τεχνικο διευθυντη Κο Χορτσα και σε ομαδα 4-5 παιχτων με θεμα το μελον τους στην ομαδα,απο τα λιγα που εγιναν γνωστα ζητηθηκε απο ολους τους παιχτες να δεχθουν μειωση των αποδοχων τους ακομα και σε παιχτες που υπαρχουν ανεξοφλητες οφειλες απο τη προηγουμενη σεζον.Κυριοι της διοικησης αν με το καλημερα αρχιζετε τις μειωσεις και μαλιστα σε παιχτες που δεν θεωρουνται απο τους καλοπληρωμενους και με πολυ καλη προσφορα τη σεζον που μα ς περασε τα σημαδια δεν ειναι και τοσο θετικα,ειναι προτιμοτερο αν δεν σας κανουν να τους πειτε ευχαριστουμε κυριοι να πατε στο καλο και οχι να τους δειχνετε με τον τροπο σας την πορτα της
Read more »

TEΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΜΑΛΙΣΙΩΒΑ (www.perifereiako.com)

Οι πρώτες αποχωρήσεις από την Προοδευτική είναι γεγονός, αμέσως μετά την έναρξη των εργασιών της νέας διοίκησης για τη δημιουργία της ομάδας που θα συμμετάσχει στον φετινό 9ο όμιλο της Δ" Εθνικής. Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Βασίλης Καλογεράς, ο οποίος αποκτήθηκε από τους βυσσινί πέρσι το καλοκαίρι. Παράλληλα, αλλάζει γειτονιά και ο νεαρός επιθετικός Μάριος Αργυρίου, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β" Εθνικής με τα χρώματα του Εθνικού Αστέρα. Εκτός ομάδας είναι και με τυπικό τρόπο ο έτερος επιθετικός Γιάννης Μαλισιώβας, που ούτως ή άλλως απείχε αρκετό χρονικό διάστημα από τις υποχρεώσεις της ιστορικής ομάδας.ΣΧΟΛΙΟ:ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ MUNDIAL ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ.Υ.Γ:ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ 35ΑΡΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΛΑΖΑΡΟΥ,ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 20ΑΡΗ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ 35ΑΡΗ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ
Read more »

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (http://vissiniclubnogate.blogspot.com/)

Τα μαντατα που σκανε ειναι λιγο καπως δεν νομιζετε??.. Φευγει ο Αργυριου, ο καλυτερος σου παιχτης δηλαδη περσι. Ακουγεται ακομη οτι ο Μπεθανης και ο Κονε εξεφρασαν την αναγκη τους να παιξουν σε μεγαλυτερη κατηγορια. Και απο την αλλη δεν βλεπω τιποτα απο ονοματα η μεταγραφες κλεισμενες. Ειπαμε οτι αργει η διοικηση ,ειπαμε να κανουμε υπομονη δεκα μερες απο την πρωτη συναντηση. Περασαν παιδια οι μερες. Μονο προπονητης ηρθε και αυτος ειναι εδω 2-3 μερες. Ακομα να πουμε οτι εχει προκειψει ενα θεμα με το μπασκετ.
Read more »

ΤΕΛΟΣ Ο ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Παρελθον αποτελει απο την ομαδα της Προοδευτικης ο Μαριος Αργυριου,ο πρωτος σκορερ του 9ου ομιλου δεν θα συνεχισει να αγωνιζεται με τα χρωματα της αγαπημενης μας ομαδας καθως ειπε οχι  σε προταση ανανεωσης της συνεργασιας που του εγινε απο την διοικηση της Προοδευτικης και θα συνεχισει την καριερα του σε ομαδα που αγωνιζεται στην β' εθνικη,να του ευχηθουμε καλη συνεχεια στην νεα σελιδα που του ανοιγεται μπροστα του.Το δυσαρεστο δεν ειναι οτι η ομαδα εχασε εναν βασικο παιχτη αλλα οτι ενδεχεται τον δρομο της αποχωρησης να ακολουθησουν και αλλα βασικα στελεχη με τα ονοματα των Κονε και Μπεθανη να ειναι αυτα που εχουν ακουστει πιο πολυ μεχρι στιγμης,ελπιζουμε η νεα διοικηση να κανει το καλυτερο και να αντικαταστησει τους παιχτες που δεν θα ειναι τη νεα χρονια μαζι μας με ισαξιους και καλυτερους ακομα αν ειναι δυνατον γιατι ειναι μεγαλη ευκαιρια την ωρα που πολλες ομαδες του ιδου ομιλου αντιιμετωπιζουν πολλα προβληματα η διοικηση να κινηθει γρηγορα και εξυπνα και να φτιαξει ενα συνολο που τη νεα σεζον θα κανει το ονειρο της ανοδου σε μεγαλυτερη κατηγορια πραγματικοτητα γιατι αλλη Δ'εθνικη δεν αντεχεται παιδια.........Υ.Γ:Μακαρι ολη αυτη η τρομακτικη ησυχια να βγει σε καλο
Read more »