ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΟ

Σε νεα μεταγραφη προχωρησαν οι διοικουντες της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ καθως ηρθαν σε συμφωνια με τον ποδοσφαιριστη ΜΥΓΓΥΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟ (μεσος 19 ετων)ο οποιος αγωνιζοταν στον Απολλων 2006,ενω στην επικαιροτητα παραμενει παντα το θεμα του Φωσκολου και οπως ολα δειχνουν μες τη βδομαδα που θα μπουμε θα υπαρξει και οριστικη καταληξη
Read more »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ

9ος ΟΜΙΛΟΣ

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
1)Σαρωνικός Αίγινας
2)Προοδευτική
3)Κερατσίνι
4)ΑΕ Περάματος
5)ρης Αμφιάλης
6)Ατρόμητος Πειραιά
7)Μοσχάτο

ΕΠΣΑΝΑ
8)Αχαρναϊκός
9)Αήττητος Σπάτων
10)Ωρωπός
11)Κορωπί
12)Ολυμπιακός Λαυρίου
13)Τριγλία Ραφήνας

ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
14)Ανταγόρας Κω

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
15)Μύκονος
16)Σύρος
Read more »

ΑΡΘΡΟ perifereiakou ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ

Προοδευτική: Οριστική αποχώρηση και του Προβατά
Σημαντικό πλήγμα δέχθηκε η Προοδευτική με την κοινή συναινέσει αποχώρηση του Γιώργου Προβατά από τις τάξεις του συλλόγου. Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό, με συνέπεια ο αρχηγός των βυσσινί και εκ των πολυτιμότερων ποδοσφαιριστών την περσινή χρονιά να αποτελέσει παρελθόν. Πλέον, οι ιθύνοντες της ιστορικής ομάδας καλούνται να αναπληρώσουν το κενό που δημιουργήθηκε με κάποια επάξια λύση. Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, υπογράμμισε:
"Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, με τους οποίους συνεργάστηκα πέρσι, τους προπονητές των ακαδημιών, κ.κ. Χατζηαθανασίου, Σκριβάνο και Μανδρέκα, τους συμπαίκτες μου και όλο τον κόσμο της Προοδευτικής για τη στήριξη και του όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι ειλικρινά οι φίλαθλοι της Προοδευτικής να τη δουν να φτάνει πολύ ψηλά γιατί αυτή η ομάδα πρέπει να παίζει στη Σούπερ λίγκα και όχι σε αυτές τις κατηγορίες. Δυστυχώς, κάποιους τους βολεύει να είναι η Προοδευτική σε αυτή την κατηγορία".
Προοδευτική: Σε άριστο κλίμα η συνάντηση διοίκησης-οργανωμένων
Κάτω από εξαιρετικές συνθήκες και με ουσιαστικά αποτελέσματα πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη συνάντηση μεταξύ της νέας διοίκησης της Προοδευτικής και των οργανωμένων οπαδών της. Οι Ανδρέας Σταματιάδης, Νίκος Χανης και Δημήτρης Χόρτσας συζήτησαν με τους φιλάθλους, οι οποίοι μέχρι χθες εξέφραζαν την ανησυχία τους για τις συνεχείς αποδεσμεύσεις των ποδοσφαιριστών του περσινού ρόστερ και τους εξήγησαν ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, οι απαιτήσεις που εκφράστηκαν ήταν υπέρ το δέον υψηλές. Παρουσιάζοντας τα σχετικά χαρτιά, στα οποία αναγράφονταν οι περσινές αποδοχές αλλά και τα ποσά που συζητήθηκαν φέτος, οι ιθύνοντες του βυσσινί σωματείου καθησύχασαν τους οπαδούς, λέγοντάς τους ότι όλες οι αποχωρήσεις θα καλυφθούν και πως η ομάδα θα παρουσιαστή εξαιρετικά ανταγωνιστική για την επάνοδό της στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Read more »

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟ

Επισημα παιχτες της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ειναι απο σημερα οι:ΑΛΕΞΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ,ΖΙΖΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΛΑΖΑΡΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ οι οποιοι περασαν σημερα απο τα γραφεια της ομαδας και υπεγραψαν τα νεα τους συμβολαια.Οι παιχτες δηλωσαν αποκλειστικα στο blog οτι στοχος τους ειναι να βοηθησουν την ομαδα να κερδισει την ανοδο στην πιο μεγαλη κατηγορια,παρακατω αναλυτικα οι δηλωσεις.
ΛΑΖΑΡΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ 36 ΕΤΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ:ΕΚΤΙΜΗΣΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΩ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΡΟΛΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΑΛΕΞΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 20 ΕΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ:ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
ΖΙΖΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 25 ΕΤΩΝ ΣΤΟΠΕΡ:ΗΡΘΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.
Υ.Γ:ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ
Read more »

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Σας ειχαμε ενημερωση για μια συναντηση που θα ειχαμε με τους διοικουντες της ομαδος μας,στην συναντηση που ειχαμε με τους κυριους Σταματιαδη,Χαινη και Χορτσα μιλησαμε σε αριστο κλιμα για πολλα πραγματα που αφορουν την αγαπημενη μας ομαδα με κυριοτερο ολων τις πολλες αποχωρησεις παιχτων.Ακουσαμε απο τα χειλη των παραπανων κυριων οτι εγινε μεγαλη προσπαθεια να μεινουν οι αποχωρησαντες παιχτες στην ομαδα αλλα ειτε οι απαιτησεις μερικων ηταν υπερβολικες και απο οτι ειδαμε γιατι ο κυριος Χορτσας μας εμφανισε και χαρτια οντος καπιοι παιχτες ζητησαν εξωπραγματικα ποσα ειτε καπιοι αλλοι ειχαν παρει την αποφαση τους να φυγουν αλλα και μερικοι επαιζαν με το ονομα της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ,μας τονισαν να μην ανησυχουμε και μην κρινουμε τιποτα πριν δουμε και οτι θα καλυφθουν οι αποχωρησεις με παιχτες ισαξιους και ακομα καλυτερους απο αυτους που εφυγαν,ζητηθηκε βοηθεια και στηριξη απο οσους αγαπανε την ομαδα ενω μας τονισαν οτι γινεται μια προσπαθεια απο ατομα αγνα που αγαπουν την ομαδα και οτι στοχος τους ειναι να καταφερουν να πανε την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  σε πιο μεγαλες κατηγοριες,ενω οπως μας τονιστηκε θα γινει μια γενικη συνελευση ανοιχτη προς το κοσμο και εκει θα αναλυθει το πλανο αλλα και θα ακουστουν πραγματα που ισως στεναχωρησουν πολλους,παντεβου λοιπον στη συνελευση για ακομη καλυτερα συμπερασματα........Υ.Γ:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ
Read more »

2 ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Κου ΧΑΙΝΗ

Λαβαμε ενα μυνημα απο τον προεδρο της ΠΡΟΟ Κο Χαινη τον οποιο απο την πρωτη μερα γνωριμιας μας χαρακτηρισαμε σοβαρο και αξιοπρεπεστατο κυριο που ομως θα εκτεθει στα ματια του κοσμου για τσαλιμακια αλλων.Μου κανει εντυπωση παντως το γιατι τωρα το μηνυμα αυτο και οχι προχτες οι πριν 20 μερες που περιμεναμε μια ανακοινωση.Δεν υιοθετουμε καμια πληροφορια απο καμια πλατεια και καμια καφετερια εχουμε και εμεις τον τροπο μας.Θα σταθω ομως σε μια κουβεντα σας  ''Καλώ όσους θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν, να πλαισιώσουν τη νέα διοίκηση.''  εσεις τους καλειτε τα αλλα μελη του Δ.Σ  τους δεχονται?Δεν θα ακυρωσουμε την σημερινη συναντηση και επειδη εχει κυκλοφορησει οτι ερχομαστε με ασχημες διαθεσεις σας λεμε οτι κατι τετιο δεν αληθευει............Υ.Γ:ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΨΑΧΝΑΤΕ???????Υ.Γ2:ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ............
Read more »

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ Κο ΧΑΙΝΗ

ΝΙΚΟΣ ΧΑΙΝΗΣ


ndh@pneumonologist.gr
Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι σε λίγες ημέρες που θα έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της ομάδας, θα κληθεί όλος ο αθλητικός τύπος όπου θα παρουσιάσουμε το πλάνο της ομάδας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο καθώς επίσης και τις νέες μεταγραφές.

Θα ακολουθήσει γενική συνέλευση, στην οποία το Δ.Σ. του συλλόγου θα ενημερώσει για όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει από την ημέρα που ανέλαβε. Εκεί θα αναλυθεί κάθε τι που αφορά την πορεία της ομάδας (την κατάσταση που παραλάβαμε, τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα καθώς και το πλάνο για τη νέα χρονιά)

Θεωρώντας ΔΕΔΟΜΕΝΟ το γεγονός, ότι η αγωνία και η κριτική σας έχουν μοναδικό κίνητρο το καλό της ομάδας, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι από τις 9 Ιουνίου που αναλάβαμε τις τύχες του συλλόγου μέχρι σήμερα, όλα τα μέλη του Δ.Σ. - παραμελώντας επαγγελματικές αλλά και οικογενειακές υποχρεώσεις - δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς ώστε η ομάδα μας να είναι πανέτοιμη να ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ. Να είστε βέβαιοι ότι συμμεριζόμαστε απόλυτα την αγωνία σας.

Θα ήθελα επίσης να σας παρακαλέσω, να μην υιοθετείτε αβασάνιστα, κάθε πληροφορία που μπορεί αβάσιμα να κυκλοφορεί στις καφετέριες και στις πλατείες, γιατί μόνο κακό προκαλεί σε όλους μας. Δυστυχώς , μέσα στα τόσα προβλήματα που βρήκαμε και προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε, είναι κι αυτό της επίσημης ενημέρωσης. Υπόσχεση της νέας διοίκησης είναι ότι σύντομα η ομάδα θα έχει τη δική της επίσημη ιστοσελίδα.

Καλώ όσους θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν, να πλαισιώσουν τη νέα διοίκηση.

Ενημερωτικά σας αναφέρω ότι από 15/θημέρου περίπου, άρχισαν οι εγγραφές μελών και η διακίνηση των εισιτηρίων διαρκείας. Με λύπη όμως διαπιστώνω ότι μόνο τα μέλη του ΔΣ έχουν κάνει εγγραφή και μόνο αυτοί διακινούν εισιτήρια διαρκείας. Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ πρέπει να το καταλάβουμε όλοι ,ότι , πρώτα από όλα θα πρέπει να στηριχθεί στις δικές της δυνάμεις. Έτσι μόνο, θα διασφαλίσουμε ότι δεν θα γίνει ποτέ έρμαιο στον πρώτο τυχόντα - με άγνωστους σκοπούς και φιλοδοξίες - «επιχειρηματία»

Γνωρίζοντας ότι ο χώρος του αθλητισμού και ειδικά του ποδοσφαίρου είναι πολύ δύσκολος, έχουμε συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους. Πάντα – ότι και να κάνεις – θα έχεις να αντιμετωπίσεις κριτική. Δεν τη φοβόμαστε γιατί δεν λειτουργούμε με υστεροβουλία. Θα είμαστε όμως αποφασιστικά ενάντια σε κάθε κριτική που σκοπό δεν έχει την προαγωγή του διαλόγου για το καλό της ομάδας, αλλά, ακριβώς το αντίθετο. Είμαστε κάθετοι σε αυτό.

Κλείνοντας , θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνετε μέσα από την ιστοσελίδα σας , να τοποθετηθώ δημόσια. Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας και σύντομα θα κληθείτε εσείς και οι υπόλοιπες ομάδες των διαφόρων ιστοσελίδων που ασχολούνται με την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, να έχουμε μια συζήτηση από κοντά.



15/7/2010 με εκτίμηση

ΝΙΚΟΣ ΧΑΪΝΗΣ

  Πρόεδρος του Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
http://vissiniclubnogate.blogspot.com/
Read more »

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΜΟΥ.. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!!

ΤΟ vissiniclubnogate.blogspot.com/ ΚΑΙ ΤΟ korydallos-proodeftiki.blogspot.com ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 7 ΜΜ ΣΤΟ ΚΙΟΣΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΜΟΥ.
ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΑ ΚΑΚΟΣ ΚΕΙΜΕΝΑ...
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ
Read more »

ΒΑΡΑΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

ΑΡΓΥΡΙΟΥ,ΜΠΕΘΑΝΗΣ,ΠΕΡΡΟΣ,ΠΡΙΣΙΜΙΤΖΗΣ,ΚΟΝΕ,ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΠΡΟΒΑΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΧΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΟΥΝ.Τι αλλο πρεπει να κανετε κυριοι για να καταλαβετε οτι ειστε οχι ανικανοι αλλα επικυνδινοι πλεον για την τυχη της ομαδας που ακομα δεν ξερουμε αν εχετε αναλαβει γιατι ετσι λετε προς τα εξω οτι δεν ειστε επισημα διοικηση,γιατι λοιπον τοτε διωχνετε γιατι δεν φευγουν οι  παιχτες αλλα τους διωχνετε με τον τροπο σας και την συμπεριφορα σας αφου μεχρι στιγμης δεν ειστε κατι επισημο?Σας ενοχλησε οτι καπιος παιχτης ειπε καποια πραγματα σε ενα αθλητικο site?δεν ειπε ψεματα εξαλου την αληθεια ειπε το παιδι.Εχετε παρει χαμπαρι οτι εχετε διωξει την μιση και βαλε 11αδα της περσινης σεζον?αλλα αμφιβαλω αν το εχετε καταλαβει γιατι δεν ερχοσασταν στο γηπεδο να δειτε καν πιοι ειναι και αν αξιζουν αυτοι που τωρα εσεις αναγκαζεται σε φυγη.Αν δεν θελατε καπιον ειναι προτιμοτερο να του πειτε δεν μας κανεις και οχι με προτασεις εξευτελιστηκες που δεν αρμοζουν στην αξια τους αλλα και στην προσωπικοτητας τους να τους εξοθειτε στην εξοδο.Ο κομπος εφτασε στο χτενι για μερικους και ηρθε η ωρα να ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ στον κοσμο και ας μας ειπατε καποτε οτι δεν ειναι υποχρεωση σας τωρα θα σας υποχρεωσουμε εμεις...................Υ.Γ:ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΛΠΙΔΑ
Read more »

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΦΩΣΚΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ

Στον αερα βρισκεται η μεταγραφη του Φωσκολου στην ΠΡΟΟΔΕΤΥΙΚΗ,ο παιχτης συναντηθηκε το απογευμα στα γραφεια με τον Κο Χορτσα και αυτο που βγαινει προς τα εξω ειναι οτι υπαρχει καπια διαφορα στο οικονομικο σκελος χωρις ομως να αποκλειεται στο τελος να βρεθει η χρυση τομη,απο τα γραφεια επισης περασαν και παιχτες απο το περσινο ροστερ αλλα και μεταγραφικοι στοχοι.Τιτλοι τελους για τον Τασο Πρισιμιτζη τον οποιο ο προπονητης δεν ειχε στα πλανα του ενω νεα συναντηση θα υπαρξει με τους Μαλισιωβα,Ουσταμπασιδη και Καλαιτζιδη παιχτες με τους οποιους υπαρχει μεγαλη διαφορα στο οικονομικο σκελος,στα γραφεια βρεθηκαν και οι Παναγιωτης Ζιζιλας και Μπιρμπιλης αγωνιζομενοι και οι δυο με την φανελα του Αθηναικου την περσινη χρονια οι οπιοι ειναι ελευθεροι και αποτελουν μεταγραφικους στοχους της ομαδας,επισης το παρων εδωσε και ο αμυντικος Θοδορης Καλουδης(γιος του παλαιμαχου) με θεμα συζητησης την αποκτηση του.Τελος χρεη γενικου αρχηγου αναλαμβανει οπως ολα δειχνουν ο Τακης Παπαχρονης
Read more »

ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΔΕΣ

Το παραμυθι στις αθλητικες φυλλαδες συνεχιζεται σε οτι αφορα θεματα της ομαδας μας,γραφτηκε σημερα στην εφημεριδα ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ οτι η διοικηση προχωρησε στην λυση της συνεργασιας της με τον ΚΟΝΕ και τον ΠΡΟΒΑΤΑ και αν για τον πρωτο ειναι αρκετα πιθανο να συμβει κατι τετιο καθως ο παιχτης μαλον θα συνεχισει την καριερα του σε ομαδα της Γ' εθνικης για τον σκληροτραχηλο κεντρικο αμυντικο δεν ισχυει κατι τετιο καθως τα παντα θα ξεκαθαριστουν σημερα οπου αναμενεται να του ανακοινωθει απο την διοικηση αν θα συνεχιστει η συνεργασια τους και τη νεα χρονια,ειναι αποροιας αξιο απο που διοχετετυονται αυτες οι ειδησεις στον αθλητικο τυπο και σε τι αποσκοπουν,ραντεβου αναμενεται επισης σημερα στα γραφεια της ομαδος με τον Αντωνη Φωσκολο και ισως ακομα και σημερα η υποθεση λαβει τελος ειτε θετικο ειτε αρνητικο.Φημες επισης που κυκλοφορησαν χωρις να επιβεβεονονται κανουν λογο για συζητησεις της διοικησης με τον παλιο τερματοφυλακα  της ομαδος Γιωργο Μηλιωνη ενω στον αερα ειναι ακομα η υποθεση Μητρογιαννη η οποια καιει τον κοσμο καθως οι φιλαθλοι επιθυμουν την παραμονη του εμπειρου τερματοφυλακα στην ομαδα.
Υ.Γ:ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΟΙΕΣ ΜΑΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.........
Read more »

1 ΕΦΥΓΕ 1 ΕΜΕΙΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρελθον αποτελει απο την ομαδα μας ακομα 1 παιχτης,προκειται για τιν Αργυρη Τζιερη ο οποιος δεν θα συνεχισει καθως αποχωρησε απο την ομαδα για προσωπικους λογους οπως εγινε γνωστο ενω στην ομαδα παραμενει o 17χρονος επιθετικος Ηρακλης Σεβαστοπουλος γεγονος που χαροποιησε αρκετους καθως προκειται για ενα παιδι που παρα το μικρο της ηλικιας του εχει την ακριβης επιγνωση για το που παιζει  και κατα προσωπικη μου αποψη και χωρις να θελω στεναχωρησω καπιους  προκειται για ενα απο τα δυο παιδια που αγωνιστηκαν στην 1η ομαδα περσι και ειναι βερος ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΣ.Σε ενα αλλο θεμα τωρα να πω οτι εκανα μια συζητηση σημερα με μελος της νεας διοικησης και μου ειπε μια μαγικη λεξη που δεν ξερω γιατι οι υπολοιποι συναδελφοι του την αγνοουν,η λεξη αυτη ηταν ΕΝΩΤΗΤΑ και βοηθεια απο ολους για το καλο της ΠΡΟΟ,τον ρωτησα ομως γιατι ενω αποδεδειγμενα υπαρχουν ατομα φυσικα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ ετοιμοι να βοηθησουν και οικονομικα αλλα και με οποιοδηποτε αλλο τροπο συγκεκριμενα προσωπα απο την διοικηση δεν τους αποδεχονται?και οπως περιμενα συγκεκριμενη απαντηση δεν πηρα γιατι και σε δυσκολη θεση ειχε ερθει αλλα και ισως δεν ηθελε να θιξει καπιους συναδελφους του,αλλα με αφησε να καταλαβω το οτι μερικοι βαζουν το εγω τους πανω απο την ομαδα,συγνωμη κυριοι και απευθυνομαι σε εκεινους που αρνουνται καπια βοηθεια αλλα η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ειναι πανω απο ολους ειτε αυτος λεγεται Ντινος ειτε Κωνσταντινος η και εγω δεν ξερω τι,αν εχετε προσωπικα με καπιους/ον και τα βγαζετε μεσω της  ομαδας σας το λεμε απο τωρα οτι μονο ΚΑΚΟ θα κανετε και τιποτε αλλο.Στην συνελευση ειχατε πει ανοιχτα οτι δεχεστε βοηθεια απο τον οποιοδηποτε και οχι επιλεκτικα οπως κανετε τωρα.......Υ.Γ:ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΑ ΣΥΜΑΧΕΙΣΕΤΕ.......Υ.Γ2:ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΡΓΥΡΗ....Υ.Γ3:ΤΟ ΠΟΥΛΑΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΑΛΛΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΦΤΗΝΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ........Υ.Γ4:PERIFEREIAKO ΓΡΑΦΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ..........
Read more »

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Προοδευτική: Κλείνουν οι... τρύπες!

Τις ενέργειες που θα καταστήσουν την Προοδευτική πανίσχυρη στο προσεχές πρωτάθλημα πραγματοποιούν οι διοικούντες τον βυσσινί σύλλογο μέρα με τη μέρα. Ο νέος τεχνικός διευθυντής, Δημήτρης Χόρτσας, σε άμεση συνεργασία με τον προπονητή Φώτη Θανέλλα, έχει αναλάβει την στελέχωση της ιστορικής ομάδας, που προχωράει με γρήγορα και σωστά βήματα. Χθες, ήρθαν σε οριστική συμφωνία οι νεαροί μπακ χαφ Τσουλάκος και Αλεξίου, από Μεσσηνιακό και Φωκικό αντίστοιχα, ενώ αποκτήθηκε και ο επίσης νεαρός Γεωργίου, που αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά. Χθες το βράδυ, ο Δημήτρης Χόρτσας είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες του Κερατσινίου για τον χαρισματικό επιθετικό Γιάννη Πλατίγκο, όπου συζητήθηκε ο τρόπος με τον οποίο θα ικανοποιηθεί η έτερη πειραϊκή ομάδα για την παραχώρηση του 19άχρονου άσου. Από εκεί και πέρα, θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντώνη Λαζάρου, ενώ από ότι φαίνεται βρέθηκε σημείο επαφής και με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Μητρογιάννη, του οποίου η παραμονή φαντάζει πλέον πιθανή. Οι δύο πλευρές είχαν νέα επικοινωνία, κατατέθηκε μία ελαφρώς βελτιωμένη πρόταση και ο έμπειρος γκολκίπερ θα απαντήσει σύντομα.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Σε άλλα θέματα του ιστορικού συλλόγου, την προσεχή Παρασκευή αναμένεται να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις οι νεοαποκτηθέντες Ντούκα, Λέκκας, Μανωλιάδης και, εκτός απροόπτου, ο Λαζάρου. Τα εργομετρικά θα πραγματοποιηθούν στον λιμο, στο κέντρο του γνωστού προπονητή και προέδρου του Καλαμακίου, Στέλιου Πούλου, ενώ στις 7 Αυγούστου η ομάδα του Κορυδαλλού θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι, όπου θα λάβει χώρα το δεκαήμερο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ www.perifereiako.com
Υ.Γ:ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΛΑΚΟ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΑ ΒΥΣΣΙΝΙ  ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ.
Read more »

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Προοδευτική: "Κλείνει" Λαζάρου!

Μια... ανάσα από την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, που έχει ερωτική σχέση με τα δίχτυα, βρίσκεται η Προοδευτική. Σήμερα, ημέρα Δευτέρα, αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία του ιστορικού συλλόγου ο Αντώνης Λαζάρου, όπου και θα υπογράψει το συμφωνητικό του με τη "βυσσινί" διοίκηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ δύσκολα θα χαλάσει η αρχική συμφωνία. Την ίδια ώρα, δεν αποκλείεται να οριστικοποιηθεί και η συμφωνία με τον Αντώνη Φώσκολο, του οποίου την απόκτηση επίσης επιθυμούν διακαώς στην Προοδευτική. Ασφαλώς, αν ολοκληρωθούν οι δύο παραπάνω μεταγραφικές κινήσεις, η ομάδα του Κορυδαλλού θα διαθέτει αναμφισβήτητα το ιδανικό επιθετικό δίδυμο. Από εκεί και πέρα, διατεθειμένοι να παραδώσουν στον τερματοφύλακα Δημήτρη Μητρογιάννη την ελευθέρας του, είναι οι διοικούντες το σωματείο. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή έπαιξε η δήλωση του έμπειρου γκολκίπερ, μέσω της οποίας διέψευδε τα ρεπορτάζ που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει για ανανέωση της συνεργασίας του με την Προοδευτική. Στις τάξεις της διοίκησης επήλθε δυσαρέσκεια, αφού θεωρήθηκε ότι ο Μητρογιάννης μπαίνει στη λογική παζαριών.
πηγη αρθρου www.perifereiako.comΥ.Γ:ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΖΑΡΙΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ  ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Read more »

ΑΚΟΜΑ 2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟ


Παιχτες της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ θα πρεπει να θεωρουνται ο 20χρονος Δημητρης Τσουλακος(μεσσηνιακο) και ο Αλεξιου(φωκικο) καθως οι παιχτες συμφωνησαν να συνεχισουν την καριερα τους στην ομαδα του Κορυδαλλου,ενω για το ραντεβου που σας ειχαμε ενημερωσει με τον Δημητρη Γεωργιου πραγματοποιηθηκε σε αριστο κλιμα και το μονο που απομενει για την ολοκληρωση της μεταγραφης ειναι να βρεθει καποια λυση με την πρωην ομαδα του ποδοσφαιριστη.Αναμενουμε τις εξελιξεις στο θεμα των ανανεωσεων και σε οτι καινουργιο θα σας ενημερωσουμε.
Read more »

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟ,ΚΟΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ

Σημερα το απογευμα αναμενεται να ξεκαθαρισει το τοπιο σε οτι αφορα την παραμονη των Μητρογιαννη,Κονε και Προβατα καθως οι παιχτες αναμενουν την απαντηση απο την πλευρα της διοικησης για το αν θα ανανεωθει η συνεργασια τους και τη νεα σεζον, το εχουμε πει και θα το ξαναπουμε οτι θα ειναι οτι καλυτερο να παραμεινουν τα παιδια γιατι ειναι αναγκαιοι στην ομαδα αλλα και δοκιμασμενες περιπτωσεις που δεν εμπεριεχουν καπιο ρισκο.Ραντεβου υπαρχει στα γραφεια επισης με τον ποδοσφαιριστη Δημητρη Γεωργιου μεταγραφικο στοχο της ομαδας ο οποιος περσι αγωνιζοταν στην Καστελα,ενω δυσκολη φανταζει να ειναι η περιπτωση Πλατιγκου καθως ο παιχτης εκτος απο την προταση που του εχει γινει απο πλευρας ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ εχει δεχτει ακομα 2 απο ομαδες Γ' εθνικης, μες τη βδομαδα επισης θα εχει ξεκαθαριστει και η περιπτωση Φωσκολου η οποια  αναμενεται να κλεισει  θετικα η αρνητικα(το πιο πιθανο).
Read more »

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ 3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Τελικα αυτη η ομαδα δεν σε αφηνει ουτε ενα σαβατοβραδο να περασεις ησυχα.Συμφωνα με οτι αναφερει το site:www.perifereiako.com η διοικηση προχωρησε στην αποκτηση 3 παιχτων για την καλυψη θεσεων μετα απο τις  αποχωρησεις παιχτων,δεν γνωριζω κατι για τον Λεκκα Νικολαο αλλα για τον επιθετικο Renaldo Duka και επειδη μιλησα και με φιλους του Σαρωνικου  εχω να πω οτι ειναι μια πολυ καλη κινηση καθως ο παιχτης και σε καλη ηλικια 26 ετων βρισκεται αλλα και ερχεται απο μια καλη προσωπικα χρονια με την ομαδα του Σαρωνικου και φυσικα τον γνωριζει και ο προπονητης Κος Θανελας ενω για τον Γεωργιο Μανωλιαδη αναφερεται οτι ειχε μια γεματη σεζον πραγμα που δειχνει οτι θα ειχε σιγουρα καλες παρουσιες στην προηγουμενη του ομαδα,να ευχηθουμε να συνεχιστουν αυτες οι κινησεις ενισχυσεις και μακαρι να υπαρξει και ευτυχες τελος με τον Φωσκολο καθως θα προκειται ισως για την σημαντικοτερη κινηση.Μεσα σε ολα αυτα εχουμε και το θεμα με τις ανανεωσεις παιχτων με τα ονοματα των Μητρογιαννη,Κονε,Μαλισιωβα και Προβατα να ειναι αυτα που καινε πιο πολυ τον κοσμο καθως προκειται για παιχτες βασικους και με μεγαλη προσφορα,ας ελπισουμε οτι θα επικρατησει η λογικη και απο τις 2 πλευρες και τα παιδια θα φορανε και του χρονου τη φανελα με το φοινικα στο στηθος.
Υ.Γ:ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΕΒΟΥΜΕ......
Read more »