ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΦΙΛΙΚΩΝ

Ακομα ενα φιλικο θα δωσει η ΠΡΟΟ καθως οπως εγινε γνωστο πριν λιγο θα αντιμετωπισει την ομαδα της Ζακυνθου(Γ' εθνικη) στο ομονυμο νησι την ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ,προκειται για ενα πολυ δυνατο φιλικο καθως η ομαδα της Ζακυνθου εχει ενισχυθει σημαντικα και ειναι απο τα φαβορι για ανο
δο στον ομιλο της ενω η ΠΡΟΟ θα βρει απεναντι της εναν παλιο γνωριμο καθως στον παγκο των νησιωτων καθεται ο Σαββας Καρυπιδης ο οποιος εχει περασει απο την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ.
Υ.Γ:ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ (ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ)  ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΚΟ στις 18.00... ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 16.50 στην ΜΕΜΟΥ.... ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΥΡΩΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ... οποιος δεν εχει μηχανάκι ή αμάξι ας έρθει όλοι οι Προοδευτικάνοι χωράνε...!!!
Read more »

ΦΙΛΙΚΟ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Φιλικο ματς με την ομαδα του Εθνικου η μαλον με την ομαδα του ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ - ΑΟ ΜΑΝΗΣ η αλλιως πινεζες θα δωσει η ΠΡΟΟ το Σαββατο 28 Αυγουστου και ωρα 18:00 στο κλουβι,το συγκεκριμενο φιλικο αντικαθιστα το παιχνιδι με τον Απολλων Σμυρνης που ηταν να διεξαχθει την ιδια μερα καθως εκεινη τη μερα η ομαδα του Απολλων αγωνιζεται για το κυπελλο, ας ειμαστε ολοι εκει να υποδεχτουμε τις φιλικες πινεζες που παντα μας κανανε να περναμε καλα σε ολα τα επιπεδα...........
Read more »

ΠΗΡΕ ΠΟΥΛΙΟ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ

Στην αποκτηση ενος εμπειρου αμυντικου προχωρησε σημερα η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ καθως απεκτησε τον 34χρονο Κωστα Πουλιο ο οποιος περσι ηγηθηκε της αμυνας στον Παοκ Γλυφαδας,προκειται για μια πολυ καλη μεταγραφη καθως μιλαμε για εναν παιχτη με αρκετες παραστασεις σε Β' και Γ' εθνικη ο οποιος στο παρελθον εχει αγωνιστει σε Παναιγιαλειο,Ηλυσιακο,Ατρομητο, κ.α ενω κατεχει και τη θεση του γενικου γραματεα στον Π.Σ.Α.Π,η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ αν δεν προκυψει καποια εκπληξη της τελευταιας στιγμης μετα απο αυτη τη μεταγραφη μαλον ολοκληρονει και το ροστερ της.
Read more »

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΝΙΚΗ ΜΕ 4-3 ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟ

Στο πρωτο φιλικο για τη νεα σεζον η ΠΡΟΟ σημειωσε τη νικη  με 4-3 απεναντι στον Αγιαξ Ταυρου,οι παιχτες φανηκαν κουρασμενοι απο την σκληρη προετοιμασια αλλα και η υπερβολικη ζεστη δεν βοηθαγε ωστοσο ο προπονητης σιγουρα θα εβγαλε καποια αρχικα συμπερασματα με πρωτο και βασικοτερο κατα τη γνωμη μας οτι η ομαδα χρειαζεται ακομα πολυ δουλεια στην αμυνα και σιγουρα εναν παιχτη εμπειρο που θα δωσει μεγαλη βοηθεια,απο το κεντρο και μπροστα ειχε καλα διαστηματα,καλυτερος του φιλικου ο νεαποκτηθεις Νικος Λεκκας ο οποιος σημειωσε και 2 γκολ.Αυριο η μεθαυριο θα τελειωσει ειτε θετικα ειτε αρνητικα και το θεμα με τον Καψαλοποδα ενα θεμα που υπαρχει αρκετο παρασκηνιο και θα σας ενημερωσουμε γι αυτο οποια καταληξη και να εχει.
Read more »

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΨΑΛΟΠΟΔΑ Η ΠΡΟΟ????????

Εναν παιχτη ο οποιος εχει αγωνιστει στο παρελθον στην ομαδα νεων της ΠΡΟΟ αλλα εχει περασει και 3 χρονια απο τις ακαδημιες της ΜANCHESTER CITY φαινεται οτι θα αποκτησει η ΠΡΟΟ και προκειται για τον Τασο Καψαλοποδα 18 χρονων που αγωνιζεται στη μεσαια γραμη αλλα παιζει και με την ιδια ανεση τη θεση του κεντρικου αμυντικου,προκειται για ενα πολυ καλο παιχτη πραγμα που αποδεικνυει και η 3χρονη παραμονη στις ακαδημιες της Αγγλικης ομαδας,ο παιχτης επαναπατριστηκε με την προυποθεση να αγωνιστει στην Α΄κατηγορια και συγκεκριμενα στην Κερκυρα αλλα παρουσιαστηκαν καπια εμποδια σε οτι αφορα την παλια του προυπηρεσια στην ομαδα μας και οπως ολα δειχνουν θα μεαγραφει στην ΠΡΟΟ.
Υ.Γ:ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ
Read more »

ΑΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΗ 9ου ΟΜΙΛΟΥ

Αλαγη εδρας θα υπαρξει για το φιλικο με Αθηναικο στις 22/8 (κυριακη) επειδη στο γηπεδο του Βυρωνα γινονται καποιες εργασιες και το φιλικο θα διεξαχθει στο ΚΛΟΥΒΙ τελικα,ενω η κληρωση του πρωταθληματος για τον 9ο ομιλο θα γινει στις 4/9 (σαββατο) στο golg Γλυφαδας,επισης οπως εγινε γνωστο η ομαδα μας θα δωσει φιλικο ματς με τον Πορο στην εδρα του την Τεταρτη 25/8 ενω ακυρωθηκε το φιλικο με τον Αγιο Ιεροθεο.
Υ.Γ:ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΕ MANCHESTER CITY ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΡΟΟ,ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟ TEVEZ...........
Read more »

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Φιλικο θα δωσει η ομαδα μας την Τεταρτη και ωρα 18:00 στο κλουβι με τον Αγιαξ Ταυρου,γραφτηκε σημερα οτι θα επιτραπει η εισοδος στο γηπεδο με την επιδειξη του περσινου εισιτηριου διαρκειας αλλα απο οτι μαθαμε κατι τετιο δεν θα ισχυσει ενω δεν γνωριζουμε αν θα ισχυσουν και τα φετινα ενω υπαρχει και η σκεψη να εκδοθουν κανονικα εισιτηρια στην τιμη των 3 η 5 ευρων.
Read more »

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ

ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΛΙΓΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ
ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ
ΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗ?????
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΘΥΝΤΗΣ ΑΡΑΑΑΑΑΑΑΖΟΥΝ!!!!!!!!!!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κος ΝΙΚΟΣ ΧΑΙΝΗΣ
Ο ΘΑΝΕΛΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (βγαλε τα μπλε ομως δεν σου πανε)
Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΕΛΑ
ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΒΥΣΣΙΝΙ
ΜΕ ΤΟ 1 ΜΕ ΤΟ 2 ΜΕ ΤΟ 3 .......
ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΦΑΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ :http://www.youtube.com/watch?v=nCzP7UEbsy4&feature=player_embedded
Read more »