ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ

Αν και το φιλικο δεν ηταν χρησιμο για πολλα συμπερασματα καθως οι ερασιτεχνες του εθνικου οφπφ-αο Μανης δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο η ΠΡΟΟ καταφερε και αποζημιωσε τον κοσμο της με 4 γκολ και σε καποια σημεια του αγωνα προσεφερε και ωραιο θεαμα,το σκορ ανοιξε ο Γριβας  με πεναλτι ο Λαζαρου εκανε το 2-0 το 3-0 εγινε απο τον Ουσταμπασιδη και το σκορ για την ΠΡΟΟ  εκλεισε ο Λεκκας που για ακομη μια φορα ηταν απο τους διακριθεντες,αυριο η ΠΡΟΟ εχει ακομα ενα φιλικο αυτη τη φορα δυνατο με την Α.Ε ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ στο κλουβι στις 17:00.
Υ.Γ:ΤΙ ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ????????????
Read more »

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ

Γεννημενος την 14/9/1992 αγωνιζεται στη θεση του δεξιου μπακ και εχει αγωνιστει στην ομαδα νεων του Πανιωνιου στη συνεχεια πηρε μεταγραφη στην ομαδα του ιωνικου οπου και υπεγραψε επαγγελματικο συμβολαιο και απο τη νεα σεζον θα αγωνιζεται με τα χρωματα της ΠΡΟΟ,ειναι επισης βασικο μελος της μικτης Πειραια,τον παιχτη οπως εχει γινει γνωστο τον κανει δωρο και του οφειλουμε ενα ευχαριστω ο περσινος αντιπροεδρος Σταματης Τζιερης ο οποιος συνεχιζει να δειχνει την αγαπη του για την ομαδα με οπιο τροπο μπορει..
Υ.Γ:ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΦΠΦ-Α.Ο ΜΑΝΗΣ........
Read more »

ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Την Α.Ε ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ θα αντιμετωπισει τελικα την Κυριακη στις 17:00 στο κλουβι και οχι τον Αια Παραλιας καθως η ομαδα του Αιαντα δεν δεχτηκε τελικα για αγνωστους λογους να γινει το φιλικο.την ΤΕΤΑΡΤΗ επισης στις 17:00 η ΠΡΟΟ θα δωσει ενα ακομα φιλικο στο ΚΛΟΥΒΙ με την ομαδα του Ηρακλειου.Τελος οπως αναφερει το http://www.prooinside.com/ ο περσινος αντιπροεδρος Κος ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΖΙΕΡΗΣ εκανε δωρο τον παιχτη Φανη  Βαφειαδη (δεξι μπακ γεννημενος το 1992 ) απο τον Ιωνικο.
Υ.Γ:ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΝΕΖΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ
Read more »

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΟΦΠΦ-ΑΟ ΜΑΝΗΣ

Θα θελαμε να σας ενημερωσουμε οτι στο φιλικο του Σαββατου η ομαδα του Εθνικου οφπφ-αο Μανης θα αγωνιστει με τους ερασιτεχνες και οχι με την αντρικη ομαδα οπως πολλοι μπορει να υποθεσουν και ελπιζουμε μετα απο αυτο να μην υπαρχει η ενοχλητικη παρουσια του πορτιερη απαιτωντας εισητηριο των 5 ευρω για ενα φιλικο ματς αναμεσα σε παιδακια 16-19 χρονων οπως συνεβη στο ΚΟΜΒΙΚΗΣ σημασιας φιλικο με τον Αγιαξ (οχι Ολλανδιας ) Ταυρου..........
Υ.Γ:ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ Η ΘΑ ΚΑΑΑΑΑΑΘΕΣΑΙ????????
Υ.Γ2:ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ????????
Υ.Γ3:ΤΑ ΔΩΡΑ (ΚΑΨΑΛΟΠΟΔΑΣ) ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ?
Read more »

ΑΝΑΒΟΛΗ ΦΙΛΙΚΟΥ ΜΕ ΠΟΡΟ

Αναβληθηκε τελικα το φιλικο που ηταν να γινει σημερα με την ομαδα του Πορο και οπως ολα δειχνουν το αμεσως επομενο φιλικο θα ειναι αυτο του Σαββατου στο Κορυδαλλο με την ομαδα του Εθνικου οφπφ-αο Μανης στις 18:00 και θα ακολουθησει ακομα ενα την επομενη μερα (ΚΥΡΙΑΚΗ) με την ομαδα του Αιαντα Παραλιας χωρις να εχει γινει γνωστος ακομα ο τοπος διεξαγωγης του συγκεκριμενου φιλικου.
Υ.Γ:ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ  ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΓΑΛΗ
Υ.Γ2:http://www.youtube.com/watch?v=ry95xr-daBQ
Read more »

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΔΙΚΟ ΤΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΡΟ

Ολοκληρωθηκε η μεταγραφη του 19χρονου Ηρακλη Αλεξιου για τον οποιο σας ενημερωσαμε και πριν και ο παιχτης θα αγωνιζεται τη νεα χρονια με τη φανελα της ΠΡΟΟ,προκειται για μια πολυ καλη κινηση καθως ο παιχτης θεωρειται απο τους καλυτερους στην ηλικια του παιχτες και ηδη παρακολουθειται απο ομαδες ακομα και της Α΄εθνικης,ενω τελος να τονισουμε οτι το φιλικο που εχει πραγραματιστει για την Τεταρτη με τον Πορο στο ομονυμο νησι οδευει προς αναβολη,για οτι νεοτερο θα σας ενημεροσουμε εγκαιρως.
Read more »

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΖΑΚΥΝΘΟ

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ Δ. Δ. ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ 
Η 11ΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΟ.
Ο ΤΣΟΥΛΑΚΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΚΑΤΡΑΝΙΤΣΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ο ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΛΙΒΕΡΗ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Read more »

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΖΑΚΥΝΘΟ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο Ζακύνθου. Ο ΑΠΣ Ζάκυνθος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Προοδευτική στο πρώτο εντός έδρας φιλικό που έδωσε για φέτος η νησιώτικη ομάδα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 66΄ με τον Κωστάκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 80΄ με τον Άγγελο Χόρτσα.
Το παιχνίδι ποιοτικά ήταν μέτριο με τις δύο ομάδες να δείχνουν κουρασμένες από την προετοιμασία. Καλά στοιχεία έδειξε η Ζάκυνθος στο πρώτο 20λεπτο, με καλή κυκλοφορία μπάλας και "φρεσκάδα". Η Προοδευτική ισορρόπησε στη συνέχεια και έδειξε κι αυτή με τη σειρά της πως θα είναι αρκετά δυνατή φέτος.

Πάντως, η Ζάκυνθος με τα πρώτα αυτά δείγματα... γραφής "φωνάζει" πως θα χρειαστεί ενίσχυση.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

16΄: Ο Λιβέρης βγάζει ωραία κάθετη πάσα στο Βασιλειάδη, αυτός από πλάγια δεξιά συρτάρει συρτά άουτ

28΄: Ο Τσολάκος από πλάγια δεξιά (καλή θέση) σουτάρει άουτ

40΄: Ο Βασιλειάδης από αριστερά σεντράρει, ο Σόμπζακ πετάγεται, πιάνει την κεφαλιά που στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων

48΄: Ο Σόμπζακ από κοντά πιάνει κεφαλιά άουτ, χάνοντας καλή ευκαιρία

52΄: Δυνατό μακρινό σουτ του Χατζηαντωνίου ο Χατζάκης απομακρύνει δύσκολα με γροθιές

60΄: Καλό σουτ του Λαναρά, αποκρούει δύσκολα ο Καλαϊτζίδης σε κόρνερ

66΄: ΓΚΟΛ... Ο Λιβέρης αναλαμβάνει να εκτελέσει κόρνερ και από το ύψος του πέναλτι ο Κωστάκης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Προοδευτικής (1-0)

80΄: ΓΚΟΛ... Ο Χόρτσας Αγ. με πλασέ από πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή σημειώνει το 1-1

85΄: Ο Βασιλειάδης από δεξιά στην περιοχή κόβει τη μπάλα στον Παπαδόπουλο, αυτός πλασάρει όμως απομακρύνουν πάνω απ' τη γραμμή οι αμυντικοί

89΄: Ο Βασιλειάδης ξανά σεντράρει και το σουτ που πιάνει ο Βυθούλκας αποκρούει ο νεαρός Ζήνωνος

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Καλαϊτζίδης, Στρατομήτρος, Σμάρνουχ, Κατρανίτσας, Αποστολόπουλος, Κωστάκης, Λιβέρης, Θανόπουλος, Χατζηαντωνίου, Βασιλειάδης, Σόμπζακ. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι: Γιαντσέλης, Φέκας, Στανάιτις, Καλογέρης, Μαρίνος, Νώτης, Παπαδόπουλος, Βυθούλκας Ι., Τσακτάνης και Αμπατζίδης

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Χατζάκης, Τσιαντούλης, Καλαϊτζίδης, Χόρτσα Μ., Ζίζηλας, Μπιρμπίλης, Λέκκας, Λαζάρου, Τσουλάκος, Ντούγκα, Ουσταμπασίδης. Έπαιξαν και οι Γρίβας, Παρασκευόπουλος, Χόρτσας Αγ., Λαναράς, Μαραγκάκης, Χαλκιάς, Γαβαλάς, Μιχαήλ, Χατζηγεωργαλής, Ζήνωνος

Ζάκυνθος: Τάσος Θεοδόσης - www.ioniansports.gr
Read more »

1-1 ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΖΑΚΥΝΘΟ

Ισοπαλη με 1-1 αναδειχτηκε η ΠΡΟΟ στο σημερινο φιλικο που εδωσε στην Ζακυνθο με την ομονυμη ομαδα,σε λιγο θα σας ενημεροσουμε και με ενα μινι ρεπορταζ απο τον αγωνα.
Υ.Γ:ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.......ΑΦΟΥ ΒΑΡΑΕΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ.......
Read more »

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Πολυ κοντα στην αποκτηση ενος ταλαντουχου παιχτη ο οποιος εμεινε ελευθερος απο την ομαδα του Ανταγορα Κω λογο οικονομικων προβληματων βρισκεται η ΠΡΟΟ και μιλαμε για τον Ηρακλη Αλεξιου γεννημένο στις 20/10/1991  θεωρείται απο τους καλύτερους αμυντικούς χαφ στην ηλικία του, αγωνίζεται στο κέντρο πίσω απο τους επιθετικούς και πέρσι είχε μια γεμάτη χρονιά στο πρωτάθλημα και κύπελο πετυχαίνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας πολλές ασίστ και έχει μπει στο μπλοκάκι αρκετών ομάδων που θέλουν ωστόσο να τον δουν να κάνει μια γεμάτη χρονιά σε ομάδα Δ' Εθνικής.Εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια ενώ δεν διστάζει να βάλει τα πόδια του στην φωτιά παρα το νεαρό της ηλικίας του.Πριν 15 μερες σας ειχαμε ενημερωσει οτι υπαρχει θεμα αποχωρησης του προπονητη Θανελα απο τον παγκο της ομαδας και πολλοι τοτε εσπευσαν να μας διαψευσουν και να που τωρα οπως ολα δειχνουν βγαινουμε αληθινοι (για ακομη μια φορα) αφου οπως ολα δειχνουν θα αποτελεσει παρελθον απο τον παγκο καθως υπαρχει δυσαρεσκεια απο τους διοικουντες εξου και ο λογος του χθεσινου εκτακτου συμβουλιου της διοικησης για τις μεχρι τωρα εμφανισεις της ομαδας και οχι μονο.Εχουν ακουστει καποια ονοματα για την διαδοχη λυση αλλα γνωστα στον κοσμο και αλλα οχι και τοσο,εμεις απο εδω οπως και αρκετοι οπαδοι ακομα της ομαδας εχουμε πει οτι θα αξιζε το κοπο να γινει μια συζητηση με τον πρωην προπονητη ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ο οποιος στον εναμιση μηνα δουλειας εδειξε πολυ καλα στοιχεια και ειναι προπονητης που εδειξε οτι ταιριαζει στην ιδιοσυγκρασια της ομαδας.Τελος ακουγεται για μεταγραφικο μπαμ με παιχτη που εχει αγωνιστει στην Α' εθνικη και μεχρι το βραδυ θα εχουμε εξελιξεις και σε αυτο το θεμα.
Υ.Γ:ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΟΔΗΓΙΑ Η ΘΑ ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΘΕΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ??????
Υ.Γ2:ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΚΟ.......
Υ.Γ3:ΜΠΑΜ ΜΕ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Α' ΕΘΝΙΚΗ?????????ΜΗΠΩΣ ΗΡΑΚΛΗ????????????
Read more »

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΗΤΤΑ ΜΕ 3-0 ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΘΗΝΑΙΚΟ

Την ηττα με 3-0 γνωρισε η ΠΡΟΟ σε φιλικο ματς εναντιον του Αθηναικου,η ΠΡΟΟ παραταχθηκε στον αγωνιστικο χωρο με τους λεγομενους μικρους και καπιους ακομα υπο δοκιμην παιχτες και δεν εδειξαν κατι το ιδαιτερο ενω δεν απειλησαν την αντιπαλη εστια σε κανενα σημειο του αγωνα,το παρων στο γηπεδο εδωσε συσωμη η διοικηση καθως και 40 οπαδοι της ΠΡΟΟ δειχνοντας σε ολους οτι ειναι παντα διπλα στην ομαδα.Αυριο να θυμισουμε οτι η ομαδα δινει φιλικο αγωνα στην Ζακυνθο με την ομονυμη ομαδα.
Υ.Γ:ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ VIDEO AΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ BLOG http://eastattikanogate.blogspot.com/
Read more »