ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΙΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ

20 ποδοσφαιριστες συμπεριελαβε στην αποστολη ο Κος Θανελλας για τον αυριανο αγωνα με τον Αχαρναικο στο μενιδι και οι οπιοι ειναι:
ΜΗΛΙΩΝΗΣ,ΧΑΤΖΑΚΗΣ,ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ,ΧΑΛΚΙΑΣ,ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ,ΖΙΖΙΛΑΣ,Μ.ΧΟΡΤΣΑΣ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ,ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ,ΑΛΕΞΙΟΥ,ΤΣΟΥΛΑΚΟΣ,ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ,Α.ΧΟΡΤΣΑΣ,ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΑΛΗΣ,ΛΕΚΚΑ,ΜΙΧΑΗΛ,ΛΑΖΑΡΟΥ,DYKA,ΓΡΙΒΑΣ.
Ενω οπως εγινε γνωστο στους ποδοσφαιριστες θα δοθει πριμ 1500 ευρω σε περιπτωση νικης η ισοπαλιας απο τον πρωην αντιπροεδρο Κυριο Σταματη Τζιερη και τον πρωην γενικο αρχηγο Κυριο Μανο Σεβαστοπουλο δειχνοντας για ακομη μια φορα οτι ειναι κοντα στην ομαδα αφου προηγηθηκε παρομοια κινηση τους την προηγουμενη Κυριακη μετα το νικηφορο αποτελεσμα με το Κερατσινι.
Υ.Γ:ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΙΣ 11:30 ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ
Υ.Γ:ΠΡΟΟ ΔΙΠΛΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΟ ΓΥΦΤΟΧΩΡΙΟ
Read more »

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Την αποθεωση γνωρισαν οι ποδοσφαιριστες της ΠΡΟΟ στην σημερινη προπονηση απο 50 και πλεον οπαδους τους που εδωσαν το παρων και οι οπιοι ζητησαν απο τους παιχτες να <<νικησουν>> τον Αχαρναικο στο Κυριακατικο παιχνιδι.Οι παιχτες και το τεχνικο τιμ με το τελος της προπονησης θα πηγαιναν ολοι μαζι να δειπνησουν σε γνωστο μαγαζι του Κορυδαλλου με τον μαγαζατορα να κανει το τραπεζι στην ομαδα ενεργεια που κανονισαν παλια στελεχη της ομαδος.Την Κυριακη και πριν αναχωρησει η ομαδα για το Μενιδι εχει δοθει ραντεβου απο τους φιλαθλους να πανε στο γηπεδο για ενα ακομα χειροκροτημα και τονωση του ηθικου των παιχτων,το ραντεβου εχει δοθει για τις 11:45 εξω απο το γηπεδο.
Υ.Γ:παΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΛΟΣ
Υ.Γ:ΒΑΛΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ
Read more »

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΧΟΡΤΣΑ-ΠΟΙΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??????

Ειπαμε στον Αγγελο Χορτσα να μας πει 2 λογια για την μεχρι τωρα πορεια της ομαδας αλλα και για το σημαντικο παιχνιδι της Κυριακης με τον Αχαρναικο και μας ειπε τα εξης:
ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΣ 32 ΠΑΙΚΤΕΣ ΙΣΑΞΙΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ 11ΑΔΑ ΑΝΑΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΣΥΝΔΙΑΖΕΤΑΙ Ι ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΛΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΘΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΑΣ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΘΩΣ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΧΩΝΤΑΣ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ DERBY ΚΑΘΩΣ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΕΝΩ Ο ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ 3 ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟ.
Υ.Γ:ΕΛΑ ΝΤΕ ΠΟΙΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΣΑΝΤΙΡΙΟΥ........
Read more »

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Β' ΕΘΝΙΚΗΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ

Διαιτητης Β' εθνικης οριστικε να διευθυνει το σημαντικο παιχνιδι της Κυριακης αναμεσα στον Αχαρναικο και στην ΠΡΟΟ,το διαιτιτικο τριο ανηκει στο συνδεσμο της Αθηνας και ειναι οι:Κοι Χατζης με βοηθους του Κασαβετη και Τζωρτζακο.
Read more »

ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΣΠ, το πρόγραμμα της 4ης φάσης του κυπέλλου Πειραιά, και οπως σας ειχαμε ενημερωσει η ΠΡΟΟ θα αντιμετωπισει σε εκτος εδρας παιχνιδι τον Φοινικα Αγιας Σοφιας στο γηπεδο του ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3/11/2010 και ωρα 14:15.
Υ.Γ:ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΕΔΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΙΟ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΗΜΡΩΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ,ΕΝΩ ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ
Read more »

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Την ηττα με 64-73 γνωρισε η ομαδα μπασκετ της ΠΡΟΟ στο κλειστο του Κορυδαλλου απο τον Φαρο Κερατσινιου και βρισκεται αυτη τη στιγμη στην 8η θεση με 6 βαθμους σε 4 παιχνιδια.Την επομενη Δευτερα 1/11/2010 και ωρα 21:00 η ΠΡΟΟ αντιμετωπιζει σε εκτος εδρας παιχνιδι τον 3ο της βαθμολογιας Πρωτεα Βουλας στο κλειστο της περιοχης του http://www.espaaa.gr/vline/prg/st/st_show_logo.asp?xfile=voulasMeg.gif&xname=%C2%CF%D5%CB%C1%D3.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ –ΦΑΡΟΣ  64-73(28-38)

Διαιτητές: Μαγγωνάκης , Μέλης

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(Γιαννικάκης): Βαμβακάρης 15, Κραβαρίτης 3, Κυριακόπουλος 13(1), Φουντής , Παπαστυλιανός 8, Σαρδέλης 8, Δαλμυράς 8(1), Παπαδόπουλος , Λιθόπουλος 5 , Τσούνιας 2, Κλιγκόπουλος 2

ΦΑΡΟΣ (Πολέμης, Παύλος): Καραλής 11(1), Φωστέρης 7(1) , Αθανασούλας 17, Πουλέρης  8,  Χαραλαμπίδης  15(3), Λουγιάκης 4 , Δασκαλούδης , Βασιλακάκης 2 ,Σοκόλοφ , Κοροπούλης ,  Κουντουράς 9(1)
Read more »

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ

Μπορεί η ημέρα για την υψηλής σημασίας αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό να μην έχει ακόμη φτάσει, ωστόσο οι διεργασίες για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ξεκίνησαν ήδη. Σήμερα το πρωί, αντιπροσωπεία της "βυσσινί" διοίκησης έδωσαν το παρών σε σύσκεψη που έγινε στο Μενίδι, παρουσία και ανθρώπων του πράσινου σωματείου αλλά και υπευθύνων της αστυνομικής διεύθυνσης του Μενιδίου και της Γ.Α.Δ.Α. Οι διοικούντες την Προοδευτική ζήτησαν εισιτήρια προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των οργανωμένων φιλάθλων τους, όμως, η Αστυνομική Διεύθυνση δεν ήταν θετική σε μια τέτοια προοπτική για την καλύτερη ασφάλεια της αναμέτρησης και, έτσι, οι ποδοσφαιριστές του Φώτη Θανέλλα θα αγωνιστούν χωρίς την στήριξη των οπαδών τους σε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι.
www.perifereiako.com
Υ.Γ:ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΝΩΣ ΑΓΩΝΑ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΩΣ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ.......ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΡΩΣΟΠΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ...........
Read more »

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ

Σε ενα που το σκορ εχει παντα λιγη σημασια οι παλαιμαχοι της ΠΡΟΟ και της ΑΕΚ παρεδωσαν μαθηματα ηθους και αξιοπρεπειας στο προγραματισμενο φιλικο που γινεται καθε χρονο στη μνημη του Κου Δαδιτσου,στο γηπεδο βρεθηκαν παλιες δοξες και των 2 ομαδων και ειχαν μια ευκαιρια να θυμηθουν πολλα αλλα και να ακουσουν ακομα περισοτερα οι νεοτεροι,μετα τις καθιερωμενες βραβευσεις που εγιναν πηραν τις θεσεις τους εκει που πραγματικα ειναι και ξεδιπλωσαν ολοι το ταλεντο τους και εδειξαν οτι η μπαλα δεν ξεχνιεται ανεξαρτητος ηλικιας,για τα τυπικα το ματς εληξε με 5-3 υπερ της ΠΡΟΟ.
Read more »

ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟ

Η Προοδευτική ήταν η νικήτρια στο πειραϊκό ντέρμπι με το Κερατσίνι με 1-0. Με το αποτέλεσμα αυτό οι βυσσινί παρέμειναν στην κορυφή βαθμολογίας αυξάνοντας την διαφορά κατά πέντε βαθμούς. Οι παίκτες του Φώτη Θανέλλα αγχώθηκαν αλλά κατάφεραν να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς μιας νίκης, που τους δίνει ένα αρχικό προβάδισμα για τον στόχο της ανόδου στην Γ΄ Εθνική.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, όλες οι ομάδες του Πειραιά, γνώρισαν την ήττα από τους αντιπάλους τους και στην συνέχεια κρίνεται επιτακτική η ανάγκη για συγκομιδή βαθμών.

www.sportactive.gr
Εσπασαν καρδιές στο γήπεδο του Κορυδαλλού με την Προοδευτική να παίρνει τη νίκη από το Κερατσίνι, σκοράροντας στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Καλαϊτζίδης ήταν αυτός που με δυνατό σουτ έλυσε τα... δεσμά που είχε βάλει στην εστία του ο Τερεκανίδης, ενώ αξιοσημείωτο το γεγονός πως είχε δύο δοκάρτια η Προοδευτική με τον Λαζάρου και τον Ουσταμπασίδη.
Η πορεία πρωταθλητισμού έχει ζεστάνει και τον κόσμο της ομάδας, αφού 1.500 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο του Κορυδαλλού, ενώ δοκάρι είχε και το Κερατσίνι με τον Διονυσόπουλο.
Αξια αναφοράς και η πρωτοβουλία παλαιών στελεχών της ομάδας που συγκέντρωσαν χρηματικό ποσό για να το προσφέρουν ως πριμ στους παίκτες για τη μέχρι τώρα εντυπωσιακή και αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα.

www.dokari.gr
Μέχρι και το 94’ το Κερατσίνι στεκόταν «όρθιο» στον Κορυδαλλό, έχοντας αυτό τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι (δοκάρι Διονυσόπουλου στο 75’). Ομως στο 94' ήρθε ο Καλαϊτζίδης για να λυτρώσει την Προοδευτική -οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για την καταμέτρηση του γκολ- που με τη νίκη της (1-0) αύξησε τη διαφορά της από τη 2η θέση στους πέντε πόντους και συνεχίζει ακάθεκτη. Ακόμη, η Ανω Σύρος απέδειξε πως η έδρα της είναι φωτιά (τρία στα τρία φέτος), η Τριγλία μετά την ήττα από το Μοσχάτο επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με το εντυπωσιακό 4-2 επί του Ανταγόρα, ενώ ο Αχαρναϊκός πέρασε με το διπλό από την Αμφιάλη. Το αήττητο σερί του διατήρησε το Κορωπί, ενώ και η Μύκονος φαίνεται πως «ξύπνησε» για τα καλά.
www.sentragoal.gr
Read more »

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

2 ΦΙΛΙΚΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

Φιλικο αγωνα θα δωσει αυριο η ΠΡΟΟ με αντιπαλο την ομαδα της Ειρηνης στις 15:30 στο γηπεδο μας και αναμενεται ο Κυριος Θανελας να δωσει χρονο στους παικτες που δεν πηραν μερος στον αγωνα με το Κερατσινι ενω λιγο αργοτερα και συγκεκριμενα στις 18:00 οι παλαιμαχοι της ΠΡΟΟ θα αντιμετωπισουν αυτους της ΑΕΚ στο αναβληθεν παιχνιδι που γινεται προς τιμη της μνημης του Δαδιτσου.
Υ.Γ:ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ MVP ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Read more »

ΛΥΤΡΩΣΗ ΣΤΟ 93 ΜΕ ΒΟΛΙΔΑ

Σε ενα Χιτσκοκικο ματς η ΠΡΟΟ μας πηρε τη νικη που δικαιουταν με ενα γκολ ποιημα απο τον Καλαιτζιδη (93') http://www.youtube.com/watch?v=xSVNGQiupxk&feature=player_embedded ακριβως με το σφυριγμα της ληξης.Η ομαδα μας ηταν καλυτερη σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου αλλα λιγο η ατυχια 2 δοκαρια με Λαζαρου και Ουσταμπασιδη αντιστοιχα και λιγο η απροσεξια στο τελειωμα των φασεων εκαναν το ματς γκραν γκινιολ και ενω ολα εδειχναν οτι η λευκη ισοπαλια θα ειναι και το τελικο αποτελεσμα υπολογιζαν χωρις τον Καλαιτζιδη ο οποιος με μια φωτοβολιδα απο τα πλαγια της μεγαλης περιοχης εδωσε την μεγαλι νικη στην ομαδα μας,η αντιπαλη ομαδα δεν εδειξε κατι το ιδιαιτερο με εξαιρεση μια και μοναδικη φαση με τον Διονυσοπουλο η οποια και κατεληξε στο δοκαρι του Μηλιωνη και αναλωθηκε σε ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου σε αμυντικο παιχνιδι και καθυστερησεις.Τεραστια η βοηθεια του κοσμου περιπου στους 1500 που εδειξαν οτι αμα θελουν μπορουν πολλα και οι οπιοι δεν σταματησαν λεπτο να ενθαρυνουν την ομαδα με τους παιχτες να ανταποδιδουν στο τελος του ματς καθως εγιναν ολοι μια αγκαλια με τα παιδια της ΝΟ GATE.Στα αξιοσημειοτα η ενεργεια παλιων στελεχων της ομαδας οι οπιοι συγκεντρωσαν και εδωσαν ενα σεβαστο ποσο για τους παιχτες για την μεχρι τωρα καλη τους πορεια στο πρωταθλημα.Η ΠΡΟΟ αγωνιστηκε με τους:
MHΛΙΩΝΗΣ,ΧΑΛΚΙΑΣ,ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ,ΖΙΖΙΛΑΣ,Μ.ΧΟΡΤΣΑΣ (Α.ΧΟΡΤΣΑΣ)ΑΛΕΞΙΟΥ,ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ (ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ),ΤΣΟΥΛΑΚΟΣ (DYKA)ΛΕΚΚΑ,ΛΑΖΑΡΟΥ,ΓΡΙΒΑΣ





Υ.Γ:ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΤΣΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ.........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ.....
Υ.Γ2:ΡΕ ΛΕΣ?????????????????
Υ.Γ3:ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ
Υ.Γ4:ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΜΑΤΣ
Read more »