ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ

Την πρόθεση της ΕΠΟ να ενισχύσει σημαντικά τα σωματεία αποκάλυψε ο Γιώργος Σαρρής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη σημερινή κλήρωση, που έλαβε χώρα στο "Athens Golf Club". Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ" Εθνικής τόνισε ότι βρίσκεται σε επαφές με τη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ, προκειμένου να οριστούν τα κριτήρια και ο αριθμός των ομάδων που θα επιβραβεύονται οικονομικά εφόσον δεν προκαλούν φαινόμενα βίας. Μέχρι πέρσι, τέτοιου είδους οικονομική ενίσχυση έπαιρναν μόνο δύο ομάδες από κάθε όμιλο, αλλά φέτος θα αυξηθούν αρκετά. Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Σαρρής τόνισε ότι θα γίνει κάθε προσπάθεια για τη βελτίωση του πρωταθλήματος:
"Ηταν δύσκολο το περσινό πρωτάθλημα, εντοπίσαμε πολλά προβλήματα, τα οποία θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε. Γνωρίζουμε ότι η οικονομική κατάσταση των ομάδων είναι πολύ δύσκολη, όπως είναι σε ολόκληρη την Ελλάδα και για αυτό το λόγο θα ενισχύσουμε τις ομάδες. Αποφασίσαμε σαν ΕΠΟ να δώσουμε κάτι παραπάνω στις ομάδες των νησιών που έχουν περισσότερα έξοδα λόγω μετακινήσεων. Θα καλύψουμε τρεις μετακινήσεις στις ομάδες και του Αιγαίου και του Ιονίου".

"ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΟΜΟΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ"
Σε εκείνο το σημείο, ανέφερε και το σχέδιο με τα μπόνους για τους ήσυχους:
"Αμεσα θα ενημερωθούν οι δύο νικήτριες ομάδες της περσινής σεζόν από κάθε όμιλο για να παραλάβουν το χρηματικό έπαθλο της επιβράβευσής τους από πλευράς ΕΠΟ. Παράλληλα, βρισκόμαστε σε συνεννόηση με το νομικό τμήμα, ώστε να επιστρέφουμε το 50% των εσόδων από κάρτες και πρόστιμα στις ομάδες". Αναφορικά με τα έξοδα διαιτησίας, που καίνε τα σωματεία, ο μεταξύ άλλων- πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου υπογράμμισε: "Φέτος θα ορίζουμε διαιτητές από όμορους νομούς, αρκεί να λαμβάνουμε έγγραφη συναίνεση από τα σωματεία. Υπάρχουν ομάδες κυρίως από τους ομίλους του βορρά, που διαμαρτύρονται όταν ορίζουμε διαιτητές από ομόρους νομούς. Ταυτόχρονα, θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τα έξοδα και για τους παρατηρητές διαιτησίας".

"ΘΑ ΠΑΓΙΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 140 ΟΜΑΔΕΣ"
Οι φημολογίες περί κατάργησης της Δ" Εθνικής δεν έχουν αφανιστεί πλήρως, γεγονός που ανάγκασε τον Γιώργο Σαρρή να κάνει τη σχετική νύξη:
"Η Δ" Εθνική βρίσκεται σε μία μεταβατική περίοδο, αλλά δεν πρόκειται να καταργηθεί, όπως ακούγεται, αφού δεν υπάρχει τέτοια απόφαση από το ΔΣ της ΕΠΟ. Έχει ληφθεί απόφαση για τη μείωση των ομάδων, όχι όμως των ομίλων! Τη νέα χρονιά θέλουμε να έχουμε 140 ομάδες σε δέκα ομίλους και αυτό θα παγιωθεί. Αν υπάρξουν αλλαγές στη Γ" Εθνική, τότε ενδεχομένως να γίνει αναδιάρθρωση και στη Δ" Εθνική, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι τέτοιο". Οσο για την άνιση κατανομή των ομάδων στους ομίλους, ο έμπειρος παράγοντας υποστήριξε:
"Φέτος αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε σε αλλαγή στον αριθμό των ομάδων, ωστόσο υπήρξαν αρκετές παραιτήσεις, οι οποίες και προκάλεσαν μία ανομοιογένεια στους δέκα ομίλους. Δεν επιτρεπόταν να γίνει μεταφορά ομάδων, καθώς υπήρχε σχετική απαγορευτική απόφαση από το ΔΣ της ΕΠΟ. Υπήρχαν παράπονα από τις ομάδες του 9ου ομίλου για το γεγονός ότι οι περισσότερες νησιώτικες ομάδες τοποθετήθηκαν στον όμιλό τους, όμως είχαμε υποσχεθεί στις ενώσεις όλων των νησιών ότι θα άλλαζαν όμιλο. Δυστυχώς, τρεις νησιώτικες ομάδες που επρόκειτο να συμμετάσχουν στον 8ο όμιλο, παραιτήθηκαν και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ανισότητα".

"ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ"
Τέλος, σχετικά με την καταλληλότητα των γηπέδων ο Γιώργος Σαρρής γνωστοποίησε ότι υπάρχει σχέδιο για διευκόλυνση των σωματείων:
"Πήραμε προφορικά την άδεια για παράταση για επιπλέον δύο χρόνια, αναφορικά με τα κριτήρια βάσει των οποία θα δίνονται οι άδειες για την καταλληλότητα των γηπέδων. Την παράταση αυτή την έχει υπογράψει ήδη ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Πάνος Μπιτσαξής και απομένει η υπογραφή του Υπουργού Προστασίας Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοδη".
www.perifereiako.com
Read more »

1-1 ΜΕ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟ Η ΠΡΟΟ

Ισοπαλη με 1-1 αναδειχτηκε σημερα η ΠΡΟΟ σε φιλικο αγωνα που εδωσε με τον Μανδραικο στη Μανδρα.Η ΠΡΟΟ ηταν αρκετα καλη στο 1ο ημιχρονο και καταφερε να προηγηθει με κεφαλια του Λαζαρου, στο δευτερο επεσε ο ρυθμος της ομαδας και ο Μανδραικος καταφερε να ισοφαρισει με πεναλτι που εκτελεσε ο πρωην ποδοσφαιριστης της ΠΡΟΟ Χρηστος Περρος.Τον αγωνα για την ΠΡΟΟ ξεκινησαν οι:Χατζακης,Χαλκιας,Μ.Χορτσας,Τσουλακος,Ζιζιλας,Λεκκας,Αλεξιου,Μπιρμπιλης,Καλαιτζιδης,Γριβας και Λαζαρου ενω ως αλαγες μπηκαν οι Α.Χορτσας,Μιχαηλ,Duka,Λαναρας,Χατζηγεωργαλης
Read more »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟ

1η αγωνιστικη: ΠΡΟΟ-ΟΡΩΠΟΣ
2η αγωνιστικη: ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ-ΠΡΟΟ
3η αγωνιστικη: Α.Ε ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΠΡΟΟ
4η αγωνιστικη: ΠΡΟΟ-ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ
5η αγωνιστικη: ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ-ΠΡΟΟ
6η αγωνιστικη: ΠΡΟΟ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
7η αγωνιστικη: ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ-ΠΡΟΟ
8η αγωνιστικη: ΠΡΟΟ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
9η αγωνιστικη: ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΡΟΟ
10η αγωνιστικη: ΠΡΟΟ-ΜΥΚΟΝΟΣ
11η αγωνιστικη: ΠΡΟΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ
12η αγωνιστικη: ΚΟΡΩΠΙ-ΠΡΟΟ
13η αγωνιστικη: ΠΡΟΟ-ΑΗΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ
14η αγωνιστικη: ΜΟΣΧΑΤΟ-ΠΡΟΟ
15η αγωνιστικη: ΠΡΟΟ- ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩΣ
Υ.Γ:NA TONIΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ Η ΠΡΟΟ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ 7 ΟΜΑΔΕΣ.
Υ.Γ2:Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ  ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΔΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ



Υ.Γ3:ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ ΚΩ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΝΟΔΟ
Read more »

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΙΚΗ ΜΕ 6-1 ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ

Νικητρια με σκορ 6-1 αναδειχτηκε η ΠΡΟΟ σε φιλικο ματς που εδωσε με αντιπαλο τον Απολλων Αναβυσου στην Αναβυσσο.Αν και το ματς δεν προσφεροταν για ιδαιτερα συμπερασματα καθως αντιπαλος ηταν μια ομαδα που βασιστηκε περισσοτερο στην δυναμη και λιγοτερο στην ποιοτητα η ΠΡΟΟ ειχε καποια πολυ καλα διαστηματα και αποζημιωσε τους φιλαθλους της 15 τον αριθμο που ηταν και οι μοναδικοι παρων στο γηπεδο  που την ακολουθησαν με γκολ το ενα πιο ομορφο απο το αλλο,τον χορο των γκολ ανοιξε με πολυ ομορφο σουτ εκτος περιοχης ο Χαλκιας το 0-2 εγινε απο τον Duka μετα απο φανταστικη ενεργεια του Τσιαντιουλη ενα στον πινακα των σκορερ μπηκε και ο Λαναρας γραφοντας το 0-3 για να ακολουθησουν 2 γκολ ακομα απο Λεκκα και Βαφειαδη αντιστοιχα και το τελικο 0-6 εκανε με πολυ ωραιο χτυπημα φαουλ ο Γεωργιου.Η ΠΡΟΟ ξεκινησε τον αγωνα με τους:Ζηνονος,Γαβαλας,Γεωργουλης,Μ.Χορτσας,Χαλκιας,Αλεξιου,Μιχαηλ,Λεκκας,Duka,Α.Χορτσας, και Λαναρας ενω αγωνιστηκαν ως αλλαγες οι Μαυρογενης,Πουλιος,Πουλιας,Τσιαντουλης,Καλαιτζιδης,Γεωργιου,Παρασκευοπουλος,Κολιουσης,Τσουλακος,Βαφειαδης και Μαραγκακης (πολυ καλος οσο αγωνιστηκε).Το Σαββατο η ΠΡΟΟ δινει ακομα ενα φιλικο στην περιοχη της Μανδρας με τον Μανδραικο.
Υ.Γ:ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΩΣ <<ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ>> ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟ ΓΡΥΜΑΝΕΛΗΣ,ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ,ΚΑΛΛΗΣ.
Υ.Γ2:ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.
Read more »

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΗΤΤΑ ΜΕ 0-1 ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΒΥΣΣΟ

Την ηττα με 0-1 γνωρισε η ΠΡΟΟ σε φιλικο παιχνιδι που εγινε σημερα στο κλουβι με αντιπαλο το Ηρακλειο Αττικης.Η ομαδα δεν ηταν τοσο καλη οσο στα προηγουμενα παιχνιδια αλλα κατι η σκληρη προετοιμασια κατι τα μαζεμενα φιλικα σε διαστημα λιγων ημερων δικαιολογουν τα πραγματα η αντιπαλη ομαδα πετυχε ενα πολυ ωραιο γκολ με εκτελεση φαουλ με σκορερ τον Υφαντη.Η ΠΡΟΟ ξεκινησε τον αγωνα με τους:Μηλιωνη,Ζιζιλα,Πουλιο,Καλαιτζιδη,Τσιαντουλη,Μπιρμπιλη,Χατζηγεωργαλη,Τσουλακο,Duka,Λαζαρου και Γριβα ενω αγωνιστηκαν και οι Χατζακης,Μαυρογενης,Γεωργουλης,Λεκκας,Μιχαηλ,Μ. Χορτσας,Αλεξιου,Λαναρας,Παρασκευοπουλος,Γαβαλας,Γεωργιου,και Χαλκιας.Να θυμισουμε οτι αυριο υπαρχει ακομα ενα φιλικο στην Αναβυσσο (ευκαιρια και για μπανακι) με τον τοπικο Απολλων ομαδα στην οποια αγωνιζονται δανεικοι παιχτες απο την ΠΡΟΟ.
Υ.Γ:ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΙΚΑ..........
Υ.Γ2:ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ  ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Read more »

Επικυρώθηκαν οι όμιλοι της Δ" Εθνικής!

Η τελική δομή των δέκα ομίλων της Δ" Εθνικής επικυρώθηκε χθες από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Αλλαγές επί των αρχικών προθέσεων της τριμελούς Επιτροπής Πρωταθλήματος δεν σημειώθηκαν, καθώς ουδεμία Ένωση μεταφέρθηκε σε άλλον όμιλο. Ετσι, συνολικά τέσσερις όμιλοι αποτελούνται από 17 ομάδες (1ος, 2ος, 6ος, 7ος), τρεις όμιλοι συντίθενται από 14 σωματεία (4ος, 5ος, 8ος) και από εκεί και πέρα, υπάρχουν ένας 18άρης (3ος), ένας 16άρης (9ος) και ένας 13άρης (10ος). Να υπενθυμίσουμε ότι το προσεχές Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.00 θα διεξαχθεί η κλήρωση των ομίλων 5,6,7,8,9 στο Γκολφ της Γλυφάδας και την επομένη και ίδια ώρα στη Βέροια θα κληρώσει για τους τέσσερις πρώτους ομίλους.
www.perifereiako.com
Υ.Γ:ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 
Read more »

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟ

 Ακομα 3 φιλικα θα δωσει η ΠΡΟΟ μεχρι το τελος της εβδομαδος και συγκεκριμενα θα αγωνιστει την Τεταρτη 1/9 και ωρα 17:00 στο κλουβι με αντιπαλο την ομαδα του Νεου Ηρακλειου ενω την αμεσως επομενη μερα θα μεταβει στην Αναβυσο οπου θα αντιμετωπισει τον Απολλων Αναβυσου ομαδα στην οποια παραχωρηθηκαν ως δανεικοι απο την ΠΡΟΟ οι Γρυμανελλης,Παπανικολας και Καλλης ενω το Σαββατο  17:30 θα αγωνιστει στην περιοχη της Μανδρας με τον Μανδραικο.ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΧΤΕΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟ ΚΥΡΙΟ ΧΑΙΝΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ BLOG ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ  Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
Read more »

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΕΞΑΣΦΑΙΡΟ Η ΠΡΟΟ

Οχι με 1 οχι με 2 οχι με 3 αλλα με 6 γκολ φιλοδωρησε η ΠΡΟΟ την προκλητικη μεχρι αηδιας για φιλικο αγωνα ομαδα του Περαματος και εδειξε οτι σιγα σιγα βρισκει το δρομο της και αν οι παιχτες και το τεχνικο τιμ συνεχισουν στους ιδιους ρυθμους τα καλυτερα θα ερθουν.Η ΠΡΟΟ ηταν πολυ καλη σε ολο το διαστημα του αγωνα και δεν αφησε σε κανενα σημειο περιθωρια στον αντιπαλο για το παραμικρο,εναν αντιπαλο που μαλον νομιζε οτι παιζει μια κατηγορια και οχι φιλικο καθως απο το πρωτο λεπτο οι ποδοσφαιριστες του επαιζαν οχι σκληρα αλλα αντιαθλητικα αλλα το πληρωσαν με 6 γκολ μονο και να ειναι και ευχαριστημενοι.Τα γκολ σημειωσαν:Λαναρας (2) Ζιζιλας,Λεκκας,Μιχαηλ και Χατζηγεωργαλης ενω ετσι για τα πρακτικα καπιος αγνωστος παιχτης του Περαματος σημειωσε και 1 γκολ (ολε).
Για την ΠΡΟΟ ξεκινησαν ως βασικοι οι:Χατζακης,Μ. Χορτσας,Ζιζιλας,Χαλκιας,Καλαιτζιδης,Μπιρμπιλης,Αλεξιου,Μιχαηλ,Λεκκας,Λαναρας και Λαζαρου ενω αγωνιστηκαν και ως αλλαγες οι Ζινονος,Ουσταμπασιδης,Τσουλακος,Ντουκα,Πουλιος,Γεωργουλης,Γαβαλας,Χατζηγεωργαλης,Γριβας,Τσιαντουλης και Α.Χορτσας.
Υ.Γ:ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΦΙΛΙΚΟ........


Υ.Γ2:10,9,8 ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΗ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ...........


Υ.Γ3:ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ
Υ.Γ4:ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.......
Read more »