ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟ

Στην απόκτηση ακόμη ενός νεαρού ποδοσφαιριστή προχώρησε η Προοδευτική, στην οποία ολοκληρώνεται σιγά-σιγά η μεταγραφική της ενίσχυση. Με τα βυσσινί θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο 17χρονος αριστερός οπισθοφύλακας Αρης Γαβαλάς, που έπαιζε στο τοπικό πρωτάθλημα του Πειραιά με τη φανέλα της Χαραυγής. Κατά τα άλλα, αύριο θα αναχωρήσει η αποστολή της ιστορικής ομάδας για το Ελατοχώρι Πιερίας, όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Την αποστολή θα συνοδεύσουν από πλευράς διοίκησης ο Δημήτρης Χόρτσας και ο Τάκης Παπαχρόνης. Τέλος, σε φιλική αναμέτρηση με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, ομάδα αποτελούμενη από νεαρούς ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής ηττήθηκε με 3-1.
πηγη αρθρου :www.perifereiako.com
Read more »

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΘΑΝΕΛΑ??????????????????????????

Οργιαζουν οι φημες απο το πρωι οτι ο κυριος Φωτης Θανελας θα αποτελεσει παρελθον απο την ομαδα της ΠΡΟΟ καθως υπαρχει διασταση αποψεων σε καποια θεματα με την διοικηση,δεν ξερουμε αν αληθευει κατι τετιο αλλα θα σας ενημερωσουμε για οτι νεοτερο,να σημειωσουμε οτι ο κυριος Θανελας δεν εδωσε το παρων στην πρωινη προπονηση αν αυτο λεει κατι.
Υ.Γ:ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ????????????
Read more »

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ






Την ηττα με 1-3 γνωρισαν οι μικροι της ΠΡΟΟ  σε φιλικο παιχνιδι με τους αντιστοιχους του ολυμπιακου σε φιλικο ματς που εγινε στα πλαισια της προετοιμασιας,οι παιχτες της ΠΡΟΟ φανηκαν φυσιολογικα ανετοιμη αφου διανυουμε μολις την πρωτη βδομαδα προετοιμασιας,αν και θα ειχαν την ευκαιρια να προηγηθουν καθως χασανε πεναλτι,ηταν ενα ματς ομως που σιγουρα ο κυριος Θανελας θα εβγαλε καποια συμπερασματα, ο ολυμπιακος προηγηθηηκε με 0-2 μειωσε η ΠΡΟΟ σε 1-2 και λιγο πριν τη ληξη του 3ου 30λεπτου σημειωσε και τριτο γκολ,να σημειωσουμε οτι το αυριανο φιλικο με τους νεους ατρομητου αθηνων ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Read more »

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ

Δηλωσεις εκανα στον αγιασμο οι κυριοι Χαινης Νικος (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) και Θανελας Φωτης (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ),ο προεδρος δηλωσε: «Επειδή είμαι γέννημα θρέμμα Κορυδαλλιώτης είναι πάρα πολύ μεγάλη η τιμή όπως και η ευθύνη να αναλάβω τα ηνία ενός τόσου ιστορικού συλλόγου. Θεωρώ όπως και όλοι στην διοίκηση ότι η Δ΄ Εθνική δεν αρμόζει στην Προοδευτική για αυτό και θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ανεβάσουμε κατηγορία την ομάδα. Η Προοδευτική είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί όπου και αν αγωνίζεται».


Για τις φετινές μεταγραφές: «Παρά το ότι ξεκινήσαμε μιλήσαμε για ένα τριετές πλάνο, γρήγορα στοχεύσαμε στην άνοδο. Οι μεταγραφές που έχουμε κάνει θεωρώ ότι είναι ότι το καλύτερο για την κατηγορία στην οποία αγωνιζόμαστε και με ακόμα δυο καλές προσθήκες θα είμαστε πλήρεις».
Το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο της Προοδευτικής: «Καταρχήν να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε. Τους θέλουμε όλους κοντά, να στηρίξει τις προσπάθειες που γίνονται και να βοηθήσουν την Προοδευτική να πετύχει τους στόχους της».
Ενω ο προπονητης ανεφερε:
«Η ευθύνη είναι μεγάλη γιατί είναι μεγάλη η ομάδα. Ο στόχος είναι μόνο η άνοδος. Δεν νοείται να είσαι στην Προοδευτική και να μην στοχεύεις στην άνοδο.
Μεταγραφικά δεν έχουμε κλείσει, χρειαζόμαστε ακόμα 3-4 παίκτες ενδεκάδας».Το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο της Προοδευτικής: «Υπομονή για να φτιάξουμε κάτι καλό. Δεν θέλουμε να φτιάξουμε παλάτια στην άμμο. Από τον Σεπτέμβριο θα δουν έτοιμη την ομάδα».



Read more »

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΥΡΙΟ


Φιλικο με τους νεους ολυμπιακου θα δωσει η ομαδα της ΠΡΟΟ αυριο ΤΕΤΑΡΤΗ και ωρα 18:00 στο κλουβι,θα ειναι το πρωτο απο τα δυο φιλικα που θα γινουν πριν η ομαδα αποχωρησει για το Ελατοχωρι Πιεριας οπου θα πραγματοποιηθει το βασικο σταδιο προετοιμασιας το δευτερο θα ειναι την ΠΕΜΠΤΗ στις 18:00 με τους νεους ατρομητου αθηνων και αναμενεται στα 2 ματς ο κυριος Θανελας να χρησιμοποιησει τους μικρους ωστε να δει πιοι θα ακολουθησουν την ομαδα στο Ελατοχωρι.
Read more »

ΑΓΙΑΣΕ ΠΑΠΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΞΑΝΑ

Πραγματοποιηθηκε χτες στις 20:00 και οχι 18:00 οπως αναφερουν πολλα site ο αγιασμος για τη νεα σεζον στο γηπεδο της ΠΡΟΟ,το παρων εδωσαν αρκετοι κοστουμιοφοροι οι οποιοι θυμουνται την ομαδα σε κατι τετια αλλα το λυπηρο ειναι οτι η απουσια του κοσμου ηταν αισθητη(ισως προτιμησαν καπια καφετερια) και στο γηπεδο ηταν παλι οι ιδιοι που καπιοι λενε οτι ισως και να μην εχουν θεση στο γηπεδο,να τονισουμε οτι στην προπονηση που πραγματοποιηθηκε πριν τον αγιασμο πηρε μερος για δευτερη φορα ο παλιος παιχτης της ΠΡΟΟ Λαμπρος Χανιωτης (λετε να ειναι το ΜΠΑΜ?) καθως το ιδιο ειχε γινει και στην προπονηση του Σαββατου στην οποια σκοραρε κιολας ενω οσο αφορα τα μεταγραφικα εγινε μια πρωτη συζητηση με τον πρωην αριστερο μπακ του Απολλων Αθηνων Λευτερη Μυτιληναιο ο οποιος εχει περασει απο το εφηβικο της ΠΡΟΟ.
Υ.Γ:ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ SITE ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ
Read more »

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

5/8 ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

ΣΤΙΣ 5/8 (ΠΕΜΠΤΗ) ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ..........
Υ.Γ:ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ???????ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ

Υ.Γ2:ΝΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΑΒΛΙ
Read more »