ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

30 ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Η διοικηση της ΠΡΟΟ παραχωρησε σε ατομο 30 δωρεαν εισιτηρια τα οποια θα μοιραστουν αυριο εξω απο το γηπεδο σε νεαρα ατομα που αδυνατουν πραγματικα να πληρωσουν εισιτηριο ενω οπως μας ενημερωσε εχουν μοιραστει ακομα 70 σε σχολεια της περιοχης,τα 30 εισιτηρια θα μοιραστουν αυριο εξω απο τη NO GATE και καλο θα ηταν οσοι μπορουν να πληρωσουν εισιτηριο να το κανουν ωστε να μπορεσει και κοσμος που δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να παρακολουθησει το ματς.
Read more »

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ PERIFEREIAKO ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟ

Πλήθος κόσμου αναμένεται να δώσει το παρών στις εξέδρες του γηπέδου της Νίκαιας την προσεχή Κυριακή (13.00) για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ανω Σύρο. Οι φίλαθλοι του ιστορικού συλλόγου δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, που κρύβει παγίδες, όπως τονίζουν άπαντες στο βυσσινί στρατόπεδο. Ασφαλώς, η διοίκηση της Προοδευτικής θα παράσχει υποδειγματική φιλοξενία στην αποστολή του νησιώτικου συλλόγου, όπως άλλωστε πράττει σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση με τα νέα διοικητικά δεδομένα.
* Από το χειρουργείο πέρασε ο Δημήτρης Χόρτσας, λόγω προβλήματος που αντιμετώπιζε στο γόνατο. Ο παλαίμαχος άσος και νυν γενικός διευθυντής της Προοδευτικής θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τον ιατρό Γιώργο Γιανναράτο και τον βοηθό του, Αγγελή Χατζηκυριάκο, για την επιτυχημένη επέμβαση και το ενδιαφέρον που επέδειξαν.
πηγη αρθρου:www.perifereiako.com
Υ.Γ:ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΟΡΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ <<ΚΥΡΙΟΥΣ>> ΤΟΥ PERIFEREIAKOU ΟΤΙ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Read more »

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΡΑΔΙΟΦΩΝΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΔΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ


Για ακόμα μία φορά, το team του Ε.ΔΙ.Φ.Ο.Π. θα κάνει live Ραδιοφωνική Μετάδοση του Κυριακάτικου αγώνα της Προοδευτικής με την Άνω Σύρο από το Κλουβί, μέσω του Διαδικτυακού ραδιοφωνικού Σταθμού μας, του Radio Proogressiva.
To ματς ξεκινάει την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 13:00, και η μετάδοση θα γίνει στα εξής Link (πατήστε ένα από τα ακόλουθα):


http://tsiros.listen2myradio.com/
http://tsiros.radiostream321.com/
http://tsiros.listen2mymusic.com/
http://tsiros.listen2myshow.com/
http://tsiros.youstream.fm/
http://tsiros.radio12345.com/
http://tsiros.radiostream123.com/
Στο ημιχρονο του αγωνα θα δοθουν και καποια δωρακια σε μερικους τυχερους ενω την αναμετρηση θα διευθυνει ο Κος:Ι. Νεοφυτιαδης με βοηθους τους Κους Ι. Κριτσιωνη και Δ. Λαμπρου του συνδεσμου Κορινθου
Υ.Γ:
Mesto klouvi proo se gnwrisa
kai sti nikaia meta aniforisa
mesa sta poulman xiliades xiliometra
lefta ametrita, mpleksimata polla

...Omws proo gia sena xalali sou
i NOGATE tha einai sto plai sou
gia na fwnazei me trela gia parti sou
kai gia ta aderfia mas pou vriskontai psila
Read more »

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΙΣ 13:00 ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΝΩ ΣΥΡΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το παιχνιδι της Κυριακης με Ανω Συρο θα διεξαχθει στις 13:00  μετα απο αιτημα της φιλοξενουμενης ομαδας προς την διοργανωτρια αρχη το οποιο και εγινε δεκτο,το αιτημα εγινε για λογους μετακινησης της αντιπαλης ομαδας ωστε να προλαβει το πλοιο της επιστροφης, ακομα ανακοινωθηκε απο την διοικηση το εξης:
Η πώληση εισιτηρίων για τον Κυριακάτικο αγώνα με τη Σύρο, θα αρχίσει από τις 9 το πρωί στα γραφεία της ομάδας. Επίσης στα γραφεία αλλά και στο γήπεδο θα γίνεται εγγραφή μελών. Υπενθυμίζουμε ότι η ετήσια συνδρομή είναι 80 ευρώ και μπορεί να πληρωθεί ανά εξάμηνο.
ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Read more »

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΩΤΗ ΘΑΝΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟ !!!!!!!!!!!!!!!

Το εγκώμιο των φιλάθλων της Προοδευτικής έπλεξε ο Φώτης Θανέλλας με δηλώσεις που παραχώρησε μία μέρα μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΕ Περάματος (4-1). Η ιστορική ομάδα είχε τη στήριξη των οπαδών σε ένα ακόμη εκτός έδρας ματς, αναγκάζοντας τον νεαρό τεχνικό να προβεί σε ιδιαίτερη μνεία. Χαρακτηριστικά, σχολίασε: "Θέλω να πω ένα μεγάλο 'ευχαριστώ' στον κόσμο. Είτε παίζουμε στον Κορυδαλλό είτε σε άλλο γήπεδο είναι σαν να παίζουμε εντός έδρας. Η βοήθεια του κόσμου είναι καταλυτική". Αναλυτικά με το ξεκίνημα της ομάδας του στο πρωτάθλημα, έκανε το σχόλιό του: "Προσπαθούμε να βγάζουμε σοβαρότητα, διάρκεια και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο μυαλό έχουμε μόνο τα καλύτερα για την Προοδευτική και κοιτάμε αγωνιστική με την αγωνιστική να βελτιωνόμαστε". Τέλος, αναφέρθηκε και στην πληρότητα του ρόστερ της Προοδευτικής, μιλώντας για 'ευχάριστο πονοκέφαλο': "η φράση 'ευχάριστος πονοκέφαλος' είναι λίγη για να περιγράψει το τι γίνεται για με τον καταρτισμό όχι μόνο της ενδεκάδας, αλλά και της 18αδας. Παίκτες που τη μία εβδομάδα είναι εκτός αποστολής, μπορεί να είναι βασικοί την επόμενη εβδομάδα. Η ομάδα έχει πολύ ποιότητα".
Read more »

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΠΡΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νικηφορο ηταν το ξεκινημα του πρωταθληματος για την ομαδα  μπασκετ της ΠΡΟΟ καθως η ομαδα μας επιβληθηκε της ομαδας του Αλιμου σε εκτος εδρας παιχνιδι με σκορ 65-74.Την ερχομενη ΔΕΥΤΕΡΑ 11/10 ΚΑΙ ΩΡΑ 21:30 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ) η ΠΡΟΟ αντιμετωπιζει την ΑΕ Ρεντη,ας σταθουμε διπλα σε αυτα τα παιδια για την προσπαθεια που κανουν και με την παρουσια μας να τους δωσουμε δυναμη να συνεχισουν για ακομα καλυτερα πραγματα.
Read more »

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΠΡΟΟ

Τον πρωτο της αγωνα δινει σημερα η ομαδα μπασκετ της ΠΡΟΟ με αντιπαλο τον Αλιμο σε εκτος εδρας παιχνιδι στις 21:30,το τμημα μπασκετ που αγωνιζεται στην Α' κατηγορια ΕΣΚΑΝΑ ταλανιζουν αρκετα προβληματα με βασικοτερο ολων το οικονομικο αλλα χαρης στην προσπαθεια καποιων ανθρωπων και ειδικα του Κου Λαουταρη η ομαδα θα προσπαθησει να κανει το καλυτερο που μπορει,ειναι υποχρεωση ολων να στηριξουμε αυτη τη προσπαθεια γιατι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ δεν ειμαι μονο το ποδοσφαιρο.Παρακατω διαβαστε ολο το προγραμμα των αγωνων και αργοτερα θα υπαρξει και ενημερωση για το αποτελεσμα του αγωνα.
ΔΕΥΤΕΡΑ 04/10/10 21.30 ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΛΙΜΟΥ: ΑΛΙΜΟΥ ΑΛΦ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 11/10/10 21.30 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΑΚ :ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ-ΡΕΝΤΗ ΑΕ
ΔΕΥΤΕΡΑ 18/10/10 20.30 ΣΑΛΠΕΑΣ Π ΚΛ ΕΘΝΙΚΟΣ: ΟΦΠΦ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 25/10/10 21.30 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΑΚ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ-ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ 01/11/10 21.00 ΒΟΥΛΑΣ ΚΛ: ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ ΑΕΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 15/11/10 21.30 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΑΚ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ-ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 22/11/10 21.00 ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ: ΠΕΡΑ ΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 29/11/10 21.30 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΑΚ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΔΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 06/12/10 20.30 ΣΑΛΠΕΑΣ Π ΚΛ: ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 13/12/10 21.30 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΑΚ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ-ΜΑΝΔΡΑΣ ΓΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 20/12/10 20.00 ΕΘΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΛ: ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 10/01/11 21.00 ΔΓ ΝΙΚ "Ο ΠΛΑΤΩΝ": ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 17/01/11 21.30 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΑΚ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 24/01/11 21.30 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΑΚ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ-ΑΛΙΜΟΥ ΑΛΦ
ΔΕΥΤΕΡΑ 31/10/11 20.00 ΡΕΝΤΗ ΝΕΟ ΚΛ: ΡΕΝΤΗ ΑΕ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 07/02/11 21.30 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΑΚ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ
ΔΕΥΤΕΡΑ 14/02/11 21.00 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΚΛ: ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 21/02/11 21.30 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΑΚ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ-ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ ΑΕΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 28/02/11 21.00 ΔΓ ΝΙΚ "Ο ΠΛΑΤΩΝ": ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 14/03/11 21.30 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΑΚ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ-ΠΕΡΑ ΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 21/03/11 21.00 ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΚΛ: ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΔΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 28/03/11 21.30 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΑΚ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 04/04/11 20.30 ΜΑΝΔΡΑΣ ΚΛ: ΜΑΝΔΡΑΣ ΓΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 11/04/11 21.30 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΑΚ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ-ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 18/04/11 21.30 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΑΚ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 02/05/11 21.00 ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΚΛ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΟ
Read more »

ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟ

Την ηττα με 1-2 γνωρισε σημερα η ΠΡΟΟ στο κλουβι απο τον Αια Σαλαμινας,ο Κος Θανελλας εδωσε χρονο συμετοχης σε οσους παιχτες δεν ξεκινησαν χτες βασικοι στο ματς του Περαματος ωστε να μπορεσει να βγαλει καποια συμπερασματα ενω δοκιμασε και εναν παιχτη ονοματι Σιαπλιαουρα.Η αντιπαλη ομαδα καταφερε να προηγηθει στο Α' ημιχρονο επειτα απο ενα ωραιο συνδυασμο και στο Β' ημιχρονο διπλασιασε τα τερματα της μετα απο εκτελεση κορνερ,η ΠΡΟΟ καταφερε να μειωσει λιγο πριν τη ληξη του αγωνα με τον Βαφειαδη.Για την ΠΡΟΟ αγωνιστηκαν οι :
Ζηνονος,Πουλιος,Γεωργουλης,Τσιαντουλης,Γαβαλας,Μπιρμπιλης,Ουσταμπασιδης,Μιχαηλ,Α.Χορτσας,Dυκα,Χατζηγεωργαλης,Κοντοδημος,Παρασκευοπουλος,Λαναρας,Μαραγκακης,Βαφειαδης,Μαυρογενης,Σιαπλιαουρας
Υ.Γ:ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜVP ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
Read more »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΡΟΟ

2 ανακοινωσεις εξεδωσε η διοικηση της ΠΡΟΟ για το χθεσινο ματς στο Περαμα,μια η οποια ευχαριστει την διοικηση του Περαματος και μια για καπιο διαπληκτισμο που εγινε στο τελο του ματς,παρακατω μπορειτε να διαβασετε τις ανακοινωσεις οπως ακριβως εκδοθηκαν.
Δ.Σ. Α.Ο.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΥ ΙΔΙΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ.ΣΤΑΘΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
Δ.Σ. Α.Ο.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΚΑΛΟΥΔΗ (ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ)
ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ
ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ, ΔΕ, ΔΙΠΛΑ
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΕΣ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ
ΤΟ ΧΩΡΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ .

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ
ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Read more »

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΡΟΟ!!!!!

Ακομα μια νικη προσεθεσε στο ενεργητικο της η ΠΡΟΟ στην προσπαθεια της που κανει να επανελθει στις επαγγελαμτικες κατηγοριες,αυτη τη φορα θυμε της ηταν η ΑΕ Περαματος.Η ΠΡΟΟ ξεκινησε νωχελικα τον αγωνα με αποτελεσμα να βρεθει πισω στο σκορ κανοντας τους περιπου 250 φιλαθλους της να ανησηχησουν καθως η ομαδα δεν ηταν οσο καλη θα επρεπε αλλα καταφερε να ισοφαρισει πριν τη ληξη του ημιχρονου με γκολ του Ζιζιλα.Στο Β' ημιχρονο η ομαδα βγηκε εντελως διαφορετικη στο γηπεδο με αποτελεσμα να σημειωσει ακομα 3 γκολ παιζοντας παραληλα και πολυ ομορφο ποδοσφαιρο,τα υπολοιπα γκολ σημειωσαν οι Γριβας (1ος σκορερ στον ομιλο) Λαζαρου και το σκορ εκλεισε ο Dυκα.Για την ΠΡΟΟ αγωνιστηκαν οι :Μηλιωνης,Χαλκιας,Καλαιτζιδης,Μ.Χορτσας,Ζιζιλας,Αλεξιου,Τσουλακος,Γριβας (Ουσταμπασιδης),Λεκκας,Λαναρας (Duka),Λαζαρου (Γεωργιου)
Υ.Γ:7,8 ME TIS ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ
Υ.Γ2:ΨΗΦΙΣΕ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ BLOG ΓΙΑ ΤΟΝ ΜVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ
Read more »