ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει η διοίκηση της Προοδευτικής αναφορικά με τα δημοσιεύματα που έκαναν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και την ήθελαν να βάζει εμπόδια στις οργανωμένες μετακινήσεις των οπαδών της. Οι "βυσσινί" εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά θέλουν να ξεκαθαρίσουν ότι η ομάδα πορεύεται και θα πορευθεί με τον κόσμο της, ο οποίος είναι η δύναμή της στην προσπάθεια που γίνεται. Αναλυτικά, το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

"Το ΔΣ της Προοδευτικής θέλει να διαψεύσει την ψευδή είδηση που βγήκε στη δημοσιότητα και ανέφερε ότι διακόπτει τις οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών. Δεν υπήρξε ποτέ σχετική απόφαση, αφού ούτως ή άλλως οι φίλαθλοι της Προοδευτικής οργανώνουν μόνοι τους τις εκδρομές του. Η διοίκηση του συλλόγου δεν ήρθε ποτέ σε αντιπαράθεση με τους φιλάθλους της, με τους οποίους δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο σχετικά με κάποια πράγματα. Από το καλοκαίρι, η νεοσύστατη διοίκηση είχε αποφασίσει, κατόπιν συνεννόησης με τους οπαδούς της ομάδας, να δίνει 20 δωρεάν εισιτήρια σε παιδιά που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν, αλλά και να παρέχει πούλμαν στους οπαδούς της για τα εκτός έδρας παιχνίδια. Σε αντάλλαγμα' είχαμε ζητήσει από τους οργανωμένους φιλάθλους μας να περιφρουρούν το γήπεδό μας στους εντός έδρας αγώνες και μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά. Καμία ομάδα δεν έχει παράπονο από τη φιλοξενία μας και ούτε πρόκειται να έχει, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα επεισόδια στην Αίγινα, οι φίλαθλοι μας προκλήθηκαν επανειλημμένως από τα ΜΑΤ, αλλά και από φιλάθλους του Σαρωνικού. Από εκεί και πέρα, τα καθίσματα που πέταξαν μόνο στις δυνάμεις των ΜΑΤ και πουθενά αλλού, ήταν στη συντριπτική πλειοψηφία τους σπασμένα από προηγούμενους αγώνες, τα οποία βρίσκονταν στοιβαγμένα κάτω από ένα γεφυράκι στην εξέδρα του γηπέδου. Η διοίκηση δεν αναιρεί τα όσα έχει συμφωνήσει με τον κόσμο της, ο οποίος άλλωστε είναι η ίδια η Προοδευτική. Ο σύλλογος έχει ανάγκη τον κόσμο της, από τον πιο μικρό φίλαθλο μέχρι και τον πιο ηλικιωμένο. Οι άλλες ομάδες ας μην προσπαθούν να απομονώσουν τον κόσμο μας, αφού η Προοδευτική ούτως ή άλλως έχει τριάντα οπαδούς μέσα στα αποδυτήρια, που έχουν φάει την... ένεση της ομάδας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που τα παιδιά στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με τον Σαρωνικό τραγουδούσαν τα συνθήματα που φώναζαν και οι οπαδοί στην εξέδρα
ΥΓ: Σαν επίσημη Προοδευτική θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Κυρίους Σταμάτη Βουρδαμή, Τάκη Σπετσέρη, Σταύρο Νικολακάκο, αλλά και τον ανώνυμο κόσμο του συλλόγου που έχει κάνει σπουδαίες κινήσεις για να βοηθήσουν οικονομικά, υλικά και ηθικά την ομάδα. Ολοι στον Κορυδαλλό βλέπουν ότι φέτος γίνεται μία αξιόλογη προσπάθεια, στην οποία θέλουν να συνεισφέρουν ακόμα και οι απλοί φίλαθλοι και αυτό είναι επιτυχία της διοίκησης".ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ:ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΘΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK (

Proodeytiki Neolaia ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
Το Δ.Σ. μετά τα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο του Σαρωνικού, αποφάσισε ότι στο εξής δεν θα οργανώσει μετακίνηση φιλάφλων στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας.

Τετάρτη στις 8:56 π.μ. ·  ·  · Αναφορά )ΑΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ ΙΔIΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ
Read more »

ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΥΡΙΟ

Ντερμπι πρωτοπορων εχουμε αυριο στο κλουβι καθως η ομαδα μας αντιμετωπιζει το 2ο της βαθμολογιας Κερατσινι σε ενα αγωνα που για πολλους αν και νωρις ακομα με νικη της ομαδας μας θα δωσει μια πρωτη εικονα για το ποια ομαδα θα πρωταγωνιστησει φετος για την ανοδο,η ΠΡΟΟ θα βρει απεναντι της εναν παλιο γνωστο καθως την αντιπαλη ομαδα προπονει ο Τακης Αγγελακης.Το ματς παρουσιαζει φυσικα τεραστιο ενδιαφερον και στο γηπεδο αναμενεται να βρεθει αρκετος κοσμος ο οποιος οπως εχουμε ξαναπει θα πρεπει να ειναι αρκετα προσεκτικος στις αντιδρασεις του,ενω αναμενεται να δωσουν το παρων και λιγοστοι φιλαθλοι του Κερατσινου.Ο αγωνας θα ξεκινησει στις 15:00.

Υ.Γ:O ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ????????
Υ.Γ2:ΠΑΛΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ...........
Υ.Γ3:ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΜΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟ
Υ.Γ4:ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ????????????????
Υ.Γ5:ΕΕΕΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΑΜΥΝΑ ΜΕ 2 ΓΚΟΛ ΠΑΘΗΤΙΚΟ.......
Read more »

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΘΕΜΑ ΜΕΤΑKΙΝΗΣΗ ΟΠΑΔΩΝ

Ειχατε διαβασει ολοι για την ανακοινωση της διοικησης περι μη οργανωσης εκδρομων στα εκτος εδρας παιχνιδια για τον κοσμο της μετα απο τα επεισοδια που εγιναν στο γηπεδο των φυστικαδων,οπως μαθαμε πριν απο λιγο κατι τετιο δεν θα ισχυσει τελικα και η ομαδα θα εχει το κοσμο διπλα της αν και αυτο θα γινοταν με την οποιαδηποτε αποφαση και στα εκτος εδρα παιχνιδια.Απομενει πια απο μερους ολων μας να δειξουμε οτι μπορουμε να προστατεψουμε την ομαδα απο τυχον κακοτοπιες που μπορει να οδηγησουν σε ανεπανορθοτη ζημια.Αναμενουμε σε λιγο και την ανακοινωση απο την διοικηση επι του θεματος.Υ.Γ:ΠΡΟΟ παΝΤΟΥ
Read more »

ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟ

«Συνταχθείτε στον αγώνα μας»
Με αφορμή τα επεισόδια του αγώνα με τον Σαρωνικό Αίγινας -και μία μέρα μετά την ανακοίνωση της Προοδευτικής, η οποία καυτηρίαζε τα συμβάντα- ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του συλλόγου, Ανδρέας Σταματιάδης, προέβη σε δήλωση-κάλεσμα προς τους φιλάθλους των «βυσσινί». Σε αυτήν αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής: «Εάν οι γνήσιοι και αγνοί Προοδευτικάνοι θέλουν το καλό της ομάδας μας, εάν θέλουν να τη δουν ξανά στα σαλόνια όπως επιβάλλει η ιστορία της, θα πρέπει να σταθούν στο πλευρό της. Ζητώ τη συσπείρωση του καθαρού κόσμου της Προοδευτικής με γνώμονα το καλό του συλλόγου και τους καλώ να συνταχθούν μαζί μας στον αγώνα που κάνουμε να επαναφέρουμε το σύλλογό μας εκεί που του αρμόζει».
www.sentragoal.gr
Προοδευτική: Εναντιώνεται στις οργανωμένες μετακινήσεις
Την απόφασή της να μην οργανώσει ξανά μετακινήσεις οπαδών σε εκτός έδρας αναμετρήσεις ανακοίνωσε η διοίκηση της Προοδευτικής. Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Αίγινας και η εν γένει στάση και συμπεριφορά αρκετών οπαδών κατά τη διάρκεια του αγώνα εξόργισε τους ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου που εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιούν ότι "το ΔΣ μετά τα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο του Σαρωνικού, αποφάσισε ότι στο εξής δεν θα οργανώσει μετακίνηση φιλάθλων στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας".
www.perifereiako.com

Υ.Γ:ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΧΘΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΤΙ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΟΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ
Υ.Γ2:ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟ παΝΤΟΥ
Read more »

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ Δ.Σ-ΑΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ

Το Δ.Σ της ΠΡΟΟ εξεδωσε της παρακατω 2 ανακοινωσεις:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
Με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνουμε ότι στο Δ.Σ. θα συμμετέχει πλέον και ο Σταμάτης Βουρδαμής. Δεν είναι ανάγκη να μιλήσουμε για τον Σταμάτη, ο οποίος είναι "ζωντανή" ιστορία του συλλόγου μας και θα βοηθήσει αποφασιστικά στην προσπάθεια όλων των Προοδευτικάνων για να φθάσουμε την ομάδα ψηλά.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

Το Δ.Σ. μετά τα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο του Σαρωνικού, αποφάσισε ότι στο εξής δεν θα οργανώσει μετακίνηση φιλάφλων στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας.
ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:
ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΟΥΡΔΑΜΗ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΡ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΙΕΣ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΔΕΝ ΔΙΟΡΓΑΝΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΦΥΣΤΙΚΙΩΝ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΘΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ  ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

Read more »

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Το παιχνιδι της Κυριακης με το Κερατσινι θα διευθυνει ο διαιτητης Κος Α Ευαγγέλου με βοηθους τους Κους Ε Γιανουγλίδης και Ι Απτόσογλου (Αθηνών) ενω για τα αλλα ματς οριστικαν οι :
ΚΟΡΩΠΙ- ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Ε Γρίμμας, Γ Κυριαζόπουλος, Π Μπαζακούλας (Αθηνών)

ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ- ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Ν Βαμιανάκης, Θ. Παλκογιάννης, Γ Παντελάκος (Αθηνών)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ- ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Γ. Δριτσάκης, Ν Καλημέρης, Κ Γιαννέλος (Πειραιά)
ΜΥΚΟΝΟΣ- ΜΟΣΧΑΤΟ: Ι Αλιμαράς, Β Λαμπαδόχυτος, Ι Καρκοβίρης (Αθηνών)

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ- ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Α Ζαραβίνος, Κ Αδαμόπουλος, Γ Τσιλιπάνος (Αθηνών)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ- ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ: Σ Μιχελής, Π Γκολές, Ι Τάτσινας (Πειραιά)

ΩΡΩΠΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡ: Μ Λιαμπότης, Π Κανέλλος, Π Πολίτης (Αθηνών).Για την Δ΄ φαση του κυπελλου οπως ηδη σας ενερωσαμε η ΠΡΟΟ θα αντιμετωπισει σε μονο παιχνιδι τον Φοινικα Αγιας Σοφιας σε εκτος εδρας παιχνιδι την Τεταρτη 3/11,τα υπολοιπα ζευγαρια εχουν ως εξης :
ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ
-
ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ
03/11
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
-
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
03/11
ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ
-
ΕΡ. ΕΘΝΙΚΟΥ
03/11
ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
-
ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ
03/11
ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ
-
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
03/11
 ενω χωρις ματς περασαν στην επομενη φαση το Κερατσινι και ο Αχιλεας Κορυδαλλου.
Υ.Γ:ΝΑ ΞΑΝΑΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΣΥΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ
Read more »

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Δυστυχώς τα επεισόδια που διαδραματίσθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχαν σαν αποτέλεσμα αντί για επινίκια , θλίψη και βαθύ προβληματισμό. Επειδή γράφηκαν πολλές ανακρίβειες σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαταστήσουμε την αλήθεια. Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, για την αποφυγή επεισοδίων, αποφάσισε να μην οργανώσει εκδρομή φιλάθλων, οι οποίοι μετέβηκαν στην Αίγινα μετά από προσφορά, σε εισιτήρια ακτοπλοϊκά και εισόδου στο γήπεδο, μέλους του προηγούμενου Δ.Σ.
Από την Κυριακή το πρωί βρέθηκε η ομάδα στην Αίγινα μαζί με τον Πρόεδρο και άλλα μέλη του συμβουλίου. Ήλθαν άμεσα σε επαφή με παράγοντες της τοπικής ομάδας, συγκεκριμένα τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Δρόσο και τον ταμία του συλλόγου, με σκοπό τη δημιουργία φιλικού κλίματος αλλά και εξασφάλιση εισιτηρίων για τους οπαδούς που ήδη αναμένονταν στην Αίγινα. Το κλίμα ήταν πολύ καλό και η φιλοξενία που μας προσέφεραν άριστη και γι' αυτό τους ευχαριστούμε πολύ.
Ο Πρόεδρος της ομάδας και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποφευχθούν επεισόδια, με τα οποία σε κάθε περίπτωση είμαστε αντίθετοι και τα καταδικάζουμε.
Σας αναφέρουμε επιγραμματικά ότι
1.Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι στο πλοίο έχει αναρτηθεί προκλητικό πανό , ζητήσαμε να αφαιρεθεί , όπως και πραγματικά έγινε.
2.Αμέσως μετά με την άφιξη των φιλάθλων, ο Πρόεδρος έκανε έκκληση για αποφυγή επεισοδίων και μάλιστα ζήτησε από τις αστυνομικές δυνάμεις να μην συνοδεύσουν τους φιλάθλους, εγγυώμενος ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί κανένα επεισόδιο, όπως και πράγματι έγινε. Για τα παραπάνω επικαλούμαστε τη μαρτυρία της αστυνομικής Διευθύντριας, την οποία και πρέπει να συγχαρούμε για την άριστη συνεργασία που είχε μαζί μας αλλά και το άριστο έργο που επιτέλεσε καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στην Αίγινα.
3.Κατά τη διάρκεια του αγώνα, φίλαθλοι της αντιπάλου ομάδας, πέταξαν απ' έξω από το γήπεδο, πέτρες στην κερκίδα που φιλοξενούσε τους οπαδούς μας. Ένα επεισόδιο που δυναμίτησε το κλίμα, αλλά αντιμετωπίσθηκε άμεσα από την αστυνομία.
4.Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, παράγοντας της τοπικής ομάδας, έβριζε χυδαία και προπηλάκιζε, μέλος του Δ.Σ. που βρισκόταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
5.Στο 2ο ημίχρονο, φίλαθλος της Προοδευτικής έχει πλησιάσει το κιγκλίδωμα του γηπέδου κι ενώ συζητάει με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, δέχεται από την κερκίδα που φιλοξενεί τους οπαδούς του Σαρωνικού, ένα μπουκάλι γεμάτο νερό και είναι ευχής έργο που δεν τραυματίσθηκε. Ο ίδιος φίλαθλος επέστρεψε το αντικείμενο προς την κερκίδα. Το περιστατικό αυτό ήταν η αφορμή για γενίκευση των επεισοδίων.
6.Μέλη του Δ.Σ. αλλά και πολλοί φίλαθλοί μας κατέβαλαν προσπάθεια να κατευνάσουν τα πνεύματα, τη στιγμή που κάποιοι από την αντίπαλη ομάδα και μάλιστα ανάμεσα σε αυτούς κάποιος που δήλωσε ότι είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου της Αίγινας, κινήθηκαν απειλητικά προς τον Πρόεδρο της ομάδα μας και άλλων μελών του Δ.Σ., οι οποίοι παρακολουθούσαν τον αγώνα ανάμεσα στους φιλάθλους της τοπικής ομάδας και οι οποίοι δεν χειροκρότησαν καν τα τέρματα της ομάδας τους, ώστε να μην δώσουν το παραμικρό δικαίωμα (για το συγκεκριμένο επεισόδιο η διοίκηση της ομάδας έχει στην κατοχή της βίντεο)
7.Πρέπει να σημειώσουμε ότι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν ρίφθηκε κανένα αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο.
8.Με την έναρξη των επεισοδίων φίλαθλοί της ομάδας μας, έσπασαν καθίσματα και τα πέταξαν στο διάδρομο κάτω από την κερκίδα, εκεί που βρίσκονταν οι δυνάμεις καταστολής.
9.Όλοι οι παίκτες της ομάδας μας πήραν την πρωτοβουλία και κατευθύνθηκαν προς το μέρος της κερκίδας ζητώντας από τους φιλάθλους να σταματήσουν τα επεισόδια. Η ενέργεια αυτή συνέβαλε αποφασιστικά, ώστε να αποφορτισθεί πλήρως το κλίμα.
10.Στην πορεία των φιλάθλων μας από και προς το λιμάνι δεν προκλήθηκε κανένα επεισόδιο και δεν προκλήθηκε καμιά απολύτως ζημιά.

Αναφερόμαστε σε όλα αυτά μόνο και μόνο προς αποκατάσταση της αλήθειας και χωρίς καμία απολύτως διάθεση να δικαιολογήσουμε ή να υπερασπίσουμε πράξεις βίας από όπου και να προέρχονται και οποιαδήποτε αφορμή να έχουν. Θεωρούμε ότι αθλητισμός σημαίνει πάνω από όλα πολιτισμός. Δουλεύουμε συνειδητά ενάντια στη βία. Προσπαθούμε όλες οι ομάδες και οι διαιτητές που φιλοξενήθηκαν και θα φιλοξενηθούν στο γήπεδό μας, να τους προστατεύσουμε και να εξασφαλίσουμε μία άριστη φιλοξενία. Λυπούμαστε πολύ και ζητάμε δημοσίως συγνώμη από την ομάδα του Σαρωνικού για την καταστροφή των καθισμάτων της κερκίδας. Ήδη ήλθαμε σε επαφή μαζί με τους παράγοντες της ομάδας και τους διαβεβαιώσαμε ότι θα αποκαταστήσουμε πλήρως τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί μας. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ότι είναι δυνατόν, ώστε μέχρι και τη λήξη του πρωταθλήματος να μην επαναληφθούν παρόμοια επεισόδια, τα οποία μόνο κακό κάνουν στην ομάδα μας αλλά και στιγματίζουν γενικά τον αθλητισμό".
Υ.Γ:ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ ΠΟΡΕΙΑ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΤΟΝ 9ο ΟΜΙΛΟ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ  ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΦΡΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΙΔΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ.
Read more »

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΜΕ ΦΟΙΝΙΚΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Με τον Φοινικα Αγιας Σοφιας ομαδα Β' κατηγοριας Πειραια κληρωθηκε η ΠΡΟΟ για την Δ΄φαση του κυπελλου Πειραια,το ματς θα διεξαχθει την 3/11 στο γηπεδο της Δραπετσωνας (τσιμεντα ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗ) ενω επαναληπτικο ματς δεν υπαρχει και ολα θα κριθουν στο ενα και μοναδικο ματς.Δεν προκειται για καποιον αντιπαλο που μπορει να τρομαξει την ΠΡΟΟ και ειδικα στην φαση που βρισκεται αλλα δεν παυει να ειναι ενα ματς κυπελλου και μαλιστα χωρις επαναληπτικο που μπορει να κρυβει παγιδες και μην ξεχναμε οτι εχουμε πεσει αρκετες φορες θυματα εκπληξεων στο συγκεκριμενο θεσμο.
Υ.Γ:ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣ ΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ
Read more »

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Την 1η της ηττα γνωρισε η ομαδα μπασκετ της ΠΡΟΟ στο κλειστο Παναγιωτης Σαλπεας του Πειραια απο την ομαδα του Εθνικου,η Πειραιωτικη ομαδα ηταν καλυτερη σε ολο το διαστημα του αγωνα και επεβαλε απο νωρις το ρυθμο του παιρνοντας μαλιστα μεγαλη διαφορα απο την αρχη του αγωνα,οι παιχτες μας προσπαθησαν αρκετα αλλα φανηκε οτι η αντιπαλη ομαδα ειναι ενα κλικ τουλαχιστον παραπανω.Η ΠΡΟΟ αντιμετωπιζει την επομενη Δευτερα 25/10 και ωρα 21:30 στο κλειστο του Κορυδαλλου την ομαδα του Φαρου Κερατσινιου.
ΕΘΝΙΚΟΣ –ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 70-51(44-18)
Διαιτητές: Μπίκας , Βίλιας
ΕΘΝΙΚΟΣ (Κλιγκόπουλος ): Στασινόπουλος 9(2), Μπαλτσαβιάς 5(1) ,Παπαδημητρίου 5(1) , Σαραντάκος 1 , Μακρής 19(1) , Ανδρεαδάκης 5, Μπίκουλης 4, Τσατσάνης 10(2) , Κονόμι , Καρυπίδης 3 , Βαρθακοκοίλης 9(1)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(Γιαννικάκης): Βαμβακάρης 2, Κραβαρίτης 4 , Κυριακόπουλος 7(2), Φουντής 10(1) , Παπαστυλιανός 4, Σαρδέλης 2, Δαλμυράς 9(1), Σπανάκης 2, ,Παπαδόππουλος 5, Λιθόπουλος 4, Τσούνιας , Κλιγκόπούλος 2
Read more »

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΛΟΓΟ ΚΑΙΡΟΥ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΑΔΙΤΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΛΟΓΟ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ,ΑΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΑ
Read more »

ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟ

Χαρακτήρα πρωταθλήτριας έδειξε και στην Αίγινα η Προοδευτική, νικώντας τον Σαρωνικό με 2-0, συνεχίζοντας μόνο με τρίποντα στον 9ο όμιλο της Δ' Εθνικής.
Ο Ουσταμπασίδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κορυδαλλού στο 25ο λεπτό, για να διαμορφώσει το τελικό 0-2 ο Λαζάρου στο 80' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ: Μακρής, Μπιζιώτας, Μίγγυρος, Λούβαρης, Αγγελίδης, Τσάνι, Τριγάζης (89' Χατζηράπτης), Φωτουλάκης, Φιλιππίδης (46' Πασχάλης), Ψάρρης (65' Δριμωνίτης), Καγιώργης.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μηλιώνης, Χαλκίας, Καλαιτζίδης, Χόρτσας, Ζίζηλας, Αλεξίου, Χατζηγεωργαλής (75' Μπιρμπίλης), Ουσταμπασίδης (85' Ντούκα), Λαζάρου, Λέκκας (65' Τσουλάκος), Γρίβας.





www.dokari.gr
Ούτε από την Αίγινα δεν σταμάτησε η Προοδευτική που επικράτησε με το δίκαιο 2-0 υπέρ του τοπικού Σαρωνικού. Οι παίκτες του Φώτη Θανέλλα πήδησαν και το εμπόδιο του Σαρωνικού και συνεχίζουν βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης έχοντας το απόλυτο των νικών. Στα άλλα παιχνίδια, την πρώτη του νίκη πέτυχε στο φετινό πρωτάθλημα ο ΑΟ Μοσχάτο που επικράτησε με το αγχωτικό 1-0 επί της Τριγλίας Ραφήνας, ενώ με νίκες συνέχισαν Ατρόμητος Πειραιά και Κερατσίνι που επιβλήθηκαν σε Ανταγόρα Κω και Άρη Αμφιάλης, αντίστοιχα.
www.sportactive.gr
Μεγάλη νίκη και μέσα στην Αίγινα πήρε η Προοδευτική, που επικράτησε με 2-0 του τοπικού Σαρωνικού και συνεχίζει την επέλαση επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες. Με τη συμπλήρωση 24' ο Ουσταμπασίδης άνοιξε το σκορ για τους βυσσινί, ενώ στο 80' ο Λαζάρου με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπατζιόπουλος (ΣΔ Αθηνών).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Μακρής, Μπιζιώτας, Μιγγύρος, Λούβαρης, Αγγελίδης, Τσάνης, Τριγάζης (89' Χατζηράπτης), Φωτουλάκης, Φιλιππίδης (46' λ. τρ. Πασχάλης), Ψαρρής (65' λ. τρ. Δρυμωνίτης), Καγιώργης. 
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μηλιώνης, Χαλκιάς, Καλαϊτζίδης, Χόρτσας Δ., Ζίζηλας, Αλεξίου, Χατζηγεωργαλής (75' Μπιρμπίλης), Ουσταμπασίδης (85' Ντούκα), Λαζάρου, Λέκκας (65' λ. τρ. Τσουλάκος), Γρίβας.
www.perifereiako.com
Υ.Γ:ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟ PERIFEREIAKO ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΕΝΩ ΤΟ DOKARI ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟΥ....ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΣ ΑΛΑΞΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ.
Υ.Γ2:ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ
Υ.Γ3:ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΤΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΣΑΡΩΝΙΚΟ
Read more »

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/10 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 Η ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΔΙΤΣΟΥ,ΕΝΩ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΠΡΟΟ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΛΠΕΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ http://maps.google.com/maps?hl=el&q=37.938334,23.631045&ie=UTF8&hq=&hnear=%2B37%C2%B0+56'+18.00%22,+%2B23%C2%B0+37'+51.76%22&ei=45z5Su_wNMGH4QaY14m_Cw&ved=0CAcQ8gEwAA&ll=37.938325,23.631023&spn=0.004806,0.01369&t=h&z=17
Read more »

5X5 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Ακομα μια σημαντικη νικη πετυχε η ΠΡΟΟ κανοντας ετσι το 5χ5 (δεν θυμομαστε απο ποτε εχει να γινει κατι τετιο) νικοντας την ομαδα του Σαρωνικου σε εντος εδρας παιχνιδι γιατι εκτος ηταν μονο στα χαρτια καθως οι οπαδοι των βυσσινι με την παρουσια τους στο γηπεδο μετετρεψαν το γηπεδο της αιγινας σε κλουβι δινοντας τεραστια ωθηση στους παιχτες.Η ΠΡΟΟ ηταν καλυτερη σε ολο το διαστημα του αγωνα χωρις να απειληθει ουτε λεπτο απο την αντιπαλη ομαδα καθως οσο και αν ψαξουν καπιοι δεν θα βρουν ευκαιρια του Σαρωνικου,η ομαδα μας ανοιξε το σκορ με τον Ουσταμπασιδη και οσο και αν ακουγεται παραξενο καπου εκει τελειωσαν ολα καθως οι Αιγινιτες δεν μπορουσαν ουτε να πλησιασουν την  περιοχη  της ΠΡΟΟ,στο Β' ημιχρονο η ομαδα μας μπηκε το ιδιο δυνατα και συνεχισε να απειλει την εστια των<<γηπεδουχων>>καταφερνοντας να πετυχει και 2ο γκολ επειτα απο δυνατο σουτ του Λαζαρου εκτος περιοχης ενω ειχε και την ευκαιρια για 3γκολ με τη ληξη του αγωνα αλλα ο Γριβας παραπατησε και δεν καταφερε να σπρωξει την μπαλα στα διχτυα,η ομαδα μας συνεχιζει να ειναι μονη στη κορυφη της βαθμολογιας με 15 βαθμους και την αλλη Κυριακη υποδεχεται στο κλουβι το 2 Κερατσινι σε ενα ματς με πολλες ιδιαιτεροτητες.Μοναδικο μελανο σημειο του αγωνα καποια επεισοδια των οπαδων μας με αντρες των ματ επειτα απο απροκλητη επιθεση με καποια μπουκαλακια απο οπαδους της ομαδας των φυστικιων.Η ΠΡΟΟ αγωνιστηκε με τους:
ΜΗΛΙΩΝΗΣ,ΧΑΛΚΙΑΣ,ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ,ΖΙΖΙΛΑΣ,Μ.ΧΟΡΤΣΑΣ,ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ(DUKA),ΑΛΕΞΙΟΥ,ΛΕΚΚΑ (ΤΣΟΥΛΑΚΟΣ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ),ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ),ΓΡΙΒΑΣ,ΛΑΖΑΡΟΥ



Υ.Γ:ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
Υ.Γ2:ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΕΣΥ??????????
Υ.Γ3:ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Υ.Γ4:http://www.youtube.com/watch?v=yZqE2kXaxeI BINTEO APO THN ENAΡΞΗ TOY MATS
Υ.Γ5:ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ
Read more »