ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ(ηταν παρων στη μινι συναντηση που ειχαμε)

Κυριοι,





Πρωην και νυν άνθρωποι της διοίκησης,σήμερα (24/6/2010 και ωρα 20.00) βρεθήκαμε κοντά σας 4 άνθρωποι,φίλοι,φίλαθλοι-οπαδοί που αγαπούν την Προοδευτική και ακολουθούν τα βήματα της και οπου αλλου τους χρειάζεται η ομάδα αρκετά χρόνια τώρα.Βρεθήκαμε εκει λοιπόν μαζί σας για να μας λύσετε κάποιες απορίες και οχι για να σας κρίνουμε η να σας πιέσουμε η να σας πούμε εμείς τι θα κάνετε.

Σεβόμαστε την κατάσταση που επικρατεί και καταλαβαίνουμε,δυστυχώς,οτι εχετε αναλάβει ενα μπάχαλο και προσπαθείτε να βάλετε μια τάξη.Σεβαστειτε και κατανοήστε ομως και εσεις εμας που παρακολουθούμε την Προο της καρδιας μας τα τελευταια 4 χρονια(και +1 ο φετεινος) να πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο.Και σαν μην φτάνει μονο αυτό να ακούμε και διάφορα παπαγαλάκια να ανοίγουν το στόμα τους και να λένε διάφορα ειτε αληθή ειτε οχι.

Κύριε Χαίνη και λοιποί..δεν σας κρύβω πως ειστε η μοναδική διοίκηση που είναι μυστικοπαθείς και δεν έχει κανει επίσημες δηλώσης και αυτο μας τρόμαξε αρκετά καθώς ειμαστε συνιθισμένοι ολα αυτά τα χρόνια στο να μας τάζουν και σε αύτα τα υπερυποσχόμενα ΘΑ...,ΘΑ....,ΘΑ....,. Προς Θεού δεν ζητάμε να μας τάξετε η οτι μας αρέσει αυτο που έκαναν ολοι οι άλλοι, απλα ειναι κατι πρωτόγνωρο για εμας και συγχωρήστε μας.

Οταν ακούσαμε οτι οι αφοι Ξανθόπουλοι θα ειναι στο νεο σχήμα χαρήκαμε διότι θα υπήρχαν άνθρωποι Προοδευτικάνοι γνήσιοι που αγαπούν την ομάδα,και αφου πληροφορούμαστε οτι τελικα αποχωρούν μπήκαμε σε σκέψεις.Σας αφήνουμε λοιπόν να δουλέψετε οπως ζητήθηκε απο εσας και δεν έχουμε καμια πρόθεση να σας πιέσουμε.

Τελος, κυριοι θα θελαμε να ξερετε και να θυμάστε πάντα οτι η δύναμη της προοδευτικής ειναι ο κόσμος της που εκανε,κανει και θα κανει μεχρι παυσης της καρδιας μας τα παντα για εκεινη και θα την υποστηριζουμε θα την αγαπαμε θα την ακολουθουμε και θα παλευουμε για εκεινη.





ΥΓ. Σας ευχαριστούμε για την κατανοηση σας και συγνωμη εαν σας δημιουργησαμε ενταση και πιεση,δεν ειχαμε αυτον το σκοπο,απλα θελαμε να μας απαντηθουν καποια ερωτηματα και μας καλυψατε προς το παρων.....





ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

its_Dimo