ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ

Δηλωσεις εκανα στον αγιασμο οι κυριοι Χαινης Νικος (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) και Θανελας Φωτης (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ),ο προεδρος δηλωσε: «Επειδή είμαι γέννημα θρέμμα Κορυδαλλιώτης είναι πάρα πολύ μεγάλη η τιμή όπως και η ευθύνη να αναλάβω τα ηνία ενός τόσου ιστορικού συλλόγου. Θεωρώ όπως και όλοι στην διοίκηση ότι η Δ΄ Εθνική δεν αρμόζει στην Προοδευτική για αυτό και θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ανεβάσουμε κατηγορία την ομάδα. Η Προοδευτική είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί όπου και αν αγωνίζεται».


Για τις φετινές μεταγραφές: «Παρά το ότι ξεκινήσαμε μιλήσαμε για ένα τριετές πλάνο, γρήγορα στοχεύσαμε στην άνοδο. Οι μεταγραφές που έχουμε κάνει θεωρώ ότι είναι ότι το καλύτερο για την κατηγορία στην οποία αγωνιζόμαστε και με ακόμα δυο καλές προσθήκες θα είμαστε πλήρεις».
Το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο της Προοδευτικής: «Καταρχήν να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε. Τους θέλουμε όλους κοντά, να στηρίξει τις προσπάθειες που γίνονται και να βοηθήσουν την Προοδευτική να πετύχει τους στόχους της».
Ενω ο προπονητης ανεφερε:
«Η ευθύνη είναι μεγάλη γιατί είναι μεγάλη η ομάδα. Ο στόχος είναι μόνο η άνοδος. Δεν νοείται να είσαι στην Προοδευτική και να μην στοχεύεις στην άνοδο.
Μεταγραφικά δεν έχουμε κλείσει, χρειαζόμαστε ακόμα 3-4 παίκτες ενδεκάδας».Το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο της Προοδευτικής: «Υπομονή για να φτιάξουμε κάτι καλό. Δεν θέλουμε να φτιάξουμε παλάτια στην άμμο. Από τον Σεπτέμβριο θα δουν έτοιμη την ομάδα».