ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟ

Η Προοδευτική ήταν η νικήτρια στο πειραϊκό ντέρμπι με το Κερατσίνι με 1-0. Με το αποτέλεσμα αυτό οι βυσσινί παρέμειναν στην κορυφή βαθμολογίας αυξάνοντας την διαφορά κατά πέντε βαθμούς. Οι παίκτες του Φώτη Θανέλλα αγχώθηκαν αλλά κατάφεραν να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς μιας νίκης, που τους δίνει ένα αρχικό προβάδισμα για τον στόχο της ανόδου στην Γ΄ Εθνική.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, όλες οι ομάδες του Πειραιά, γνώρισαν την ήττα από τους αντιπάλους τους και στην συνέχεια κρίνεται επιτακτική η ανάγκη για συγκομιδή βαθμών.

www.sportactive.gr
Εσπασαν καρδιές στο γήπεδο του Κορυδαλλού με την Προοδευτική να παίρνει τη νίκη από το Κερατσίνι, σκοράροντας στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Καλαϊτζίδης ήταν αυτός που με δυνατό σουτ έλυσε τα... δεσμά που είχε βάλει στην εστία του ο Τερεκανίδης, ενώ αξιοσημείωτο το γεγονός πως είχε δύο δοκάρτια η Προοδευτική με τον Λαζάρου και τον Ουσταμπασίδη.
Η πορεία πρωταθλητισμού έχει ζεστάνει και τον κόσμο της ομάδας, αφού 1.500 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο του Κορυδαλλού, ενώ δοκάρι είχε και το Κερατσίνι με τον Διονυσόπουλο.
Αξια αναφοράς και η πρωτοβουλία παλαιών στελεχών της ομάδας που συγκέντρωσαν χρηματικό ποσό για να το προσφέρουν ως πριμ στους παίκτες για τη μέχρι τώρα εντυπωσιακή και αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα.

www.dokari.gr
Μέχρι και το 94’ το Κερατσίνι στεκόταν «όρθιο» στον Κορυδαλλό, έχοντας αυτό τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι (δοκάρι Διονυσόπουλου στο 75’). Ομως στο 94' ήρθε ο Καλαϊτζίδης για να λυτρώσει την Προοδευτική -οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για την καταμέτρηση του γκολ- που με τη νίκη της (1-0) αύξησε τη διαφορά της από τη 2η θέση στους πέντε πόντους και συνεχίζει ακάθεκτη. Ακόμη, η Ανω Σύρος απέδειξε πως η έδρα της είναι φωτιά (τρία στα τρία φέτος), η Τριγλία μετά την ήττα από το Μοσχάτο επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με το εντυπωσιακό 4-2 επί του Ανταγόρα, ενώ ο Αχαρναϊκός πέρασε με το διπλό από την Αμφιάλη. Το αήττητο σερί του διατήρησε το Κορωπί, ενώ και η Μύκονος φαίνεται πως «ξύπνησε» για τα καλά.
www.sentragoal.gr