ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (http://vissiniclubnogate.blogspot.com/)

Τα μαντατα που σκανε ειναι λιγο καπως δεν νομιζετε??.. Φευγει ο Αργυριου, ο καλυτερος σου παιχτης δηλαδη περσι. Ακουγεται ακομη οτι ο Μπεθανης και ο Κονε εξεφρασαν την αναγκη τους να παιξουν σε μεγαλυτερη κατηγορια. Και απο την αλλη δεν βλεπω τιποτα απο ονοματα η μεταγραφες κλεισμενες. Ειπαμε οτι αργει η διοικηση ,ειπαμε να κανουμε υπομονη δεκα μερες απο την πρωτη συναντηση. Περασαν παιδια οι μερες. Μονο προπονητης ηρθε και αυτος ειναι εδω 2-3 μερες. Ακομα να πουμε οτι εχει προκειψει ενα θεμα με το μπασκετ.
 Χρειαζονται 3,000 ευρω ακομα για να κλεισει το ροστερ. Ο Λαουταρης πηρε αποφασει να αποδεσμευσει καποιους παιχτες με μεγαλους μισθους, να πληρωσει τα απληρωτα τα περσινα και να φτιαξει μια 10αδα νεα και οσο πιο φτηνη. Λειπουν λεφτα ομως και μεχρι τωρα εχουμε 7-8 παιχτες. Αμα παμε ετσι θα πεσουμε ακομα χαμηλοτερα. Ο Λαουταρης χτυπαει κλειστες πορτες αφου η διοικηση λεει οτι δεν εχει καμια σχεση με τα αλλα τμηματα και δεν εχει αναλαβει επισημα και τετοια... Πλακα μας κανετε ρε παιδια??


Συνελθετε ρε γιατι ο κοσμος δεχεται το ενα και το αλλο αλλα τα πραγματα ζοριζουν και δεν ξερουμε πως θα αντιδρασουν μερικοι. Κριμα δεν ειναι για τον Λαουταρη να παλευει μονος του και να τον γραφετε...

Και ενα αλλο θεμα ειναι οτι το βολλευ γυναικων παει περιπατο εκτος απιθανου απροοπτου. Δεν μιλαμε για το αντρικο εχει κλεισει εδω και χρονια...ΣΧΟΛΙΟ BLOG:ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ,ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΠΑΙΧΤΩΝ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΛΕΝΕ ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΔΥΝΑΜΟΝΟΜΑΣΤΕ,ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΝΑ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΘΛΗΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 3000 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ.....Υ.Γ:ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΟΧΙ?????????Υ.Γ2:ΤΟ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΧΕΙ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ???????