ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

perifereiako kαι sentragoal ΓΙΑ ΠΡΟΟ

Εγινε συνηθεια πλεον η ΠΡΟΟ να αποτελει σε καθημερινη βαση πρωτη ειδηση για πολλα αθλητικα site και θα ηταν παραξενο να απουσιαζαν και σημερα αναφορες προς την ομαδα μας,παρακατω 2 αρθρα απο site:
Ούτε για αυτή την αγωνιστική δεν θα έχει την τύχη να αγωνιστεί πλήρης η Προοδευτική, που μέχρι στιγμής πραγματοποιεί ιδανικό πρωτάθλημα. Μπορεί να εξέτισε την τιμωρία του και να επέστρεψε ο Γιάννης Γρίβας, ωστόσο τα προβλήματα δεν... λένε να εκλείψουν στις τάξεις του βυσσινί συλλόγου. Καταρχήν, μακριά από τις υποχρεώσεις της ομάδας θα μείνει για έναν μήνα ο Ρένο Ντούκα, εξαιτίας τραυματισμού που υπέστη στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με την Τριγλία Ραφήνας. Παράλληλα, ανέτοιμος είναι ο Αντώνης Λαζάρου, που επίσης θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τη Μύκονο, ενώ από πρόβλημα στους κοιλιακούς ταλαιπωρείται και ο Μίλτος Καλαϊτζίδης. Παρά τις σημαντικές απώλειες, το συγκρότημα του Φώτη Θανέλλα θα παλέψει μόνο για τη νίκη, που θα το κρατήσει σε απόσταση ασφαλείας από το Κερατσίνι.
www.perifereiako.com
Με έναν μάλλον ακραίο τρόπο αποφάσισε να απαντήσει στις διαμαρτυρίες της Τριγλίας για το διαιτητή της μεταξύ τους αναμέτρησης ο τεχνικός διευθυντής της Προοδευτικής, Δημήτρης Χόρτσας: «Παρά τις αρχικές διαμαρτυρίες αποφασίσαμε να κρατήσουμε ήπια στάση και να μη δώσουμε συνέχεια. Ομως από τη στιγμή που αυτές συνεχίστηκαν είμαστε αναγκασμένοι να απαντήσουμε, για να μην εκληφθεί η αρχική μας στάση ως αδυναμία. Η Προοδευτική κέρδισε 2-1, είχε δοκάρι και ευκαιρίες και θα μπορούσε να έχει κερδίσει με ένα και δύο γκολ παραπάνω. Προκαλούμε τους ανθρώπους της Τριγλίας, εφόσον αδικήθηκε τόσο πολύ σε ένα παιχνίδι που δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία πέραν του γκολ, να αιτηθούν στην ΕΠΟ την επανάληψη του αγώνα, σε όποιο γήπεδο, όποτε θέλουν και με όποιον διαιτητή θέλουν αυτοί» δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα peiferiako.com. Ως γνωστόν, βέβαια, κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν, βάσει των κανονισμών.
www.sentragoal.gr
Υ.Γ:ΑΣ ΑΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ............
Υ.Γ2:ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ