ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

perifereiako ΓΙΑ ΠΡΟΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ

Ακόμη μία σημαντική νίκη πήρε η Προοδευτική στον δρόμο για την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες. Στις τάξεις του 'βυσσινί' συλλόγου υπάρχει τεράστια ικανοποίηση για τη νίκη κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας, η οποία απέδειξε ότι βρίσκεται σε υψηλή βαθμολογική θέση. Πάντως, αυτό που τονίζουν άπαντες στο στρατόπεδο του πειραϊκού συλλόγου είναι πως όσο η Προοδευτική κερδίζει δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Παράλληλα, αποστέλλουν θερμές ευχαριστίες προς τους 400 περίπου φιλάθλους που έσπρωξαν την αγαπημένη τους ομάδα στη νίκη, αλλά και προς τον Δήμο Κορωπίου για την παραχώρηση του γηπέδου. Παρ' όλα αυτά, η επιτυχία των 'βυσσινί' στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Ρένο Ντούκα, που υπέστη θλάση στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για αρκετό χρονικό διάστημα. Τέλος, χθες το απόγευμα έγιναν πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
www.perifereiako.com
Ως ένα παιχνίδι στο οποίο θα κληθεί η Μύκονος να αποδείξει ότι φέτος κάνει το κάτι παραπάνω, αντιμετωπίζει την επερχόμενη ανάμετρηση με την Προοδευτική ο Γιώργος Αθανασιάδης. Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός εξέφρασε με δηλώσεις του στο periferiako.com το γεγονός ότι δεν έμεινε διόλου ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στο πρόσφατο ματς με τον Αρη Αμφιάλης. Αναλυτικά, ο Γιώργος Αθανασιάδης τόνισε:
"Πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς, όμως δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας μας. Εχω παράπονα από τους ποδοσφαιριστές μου, καθώς δεν αντιμετώπισαν με σωστό τρόπο το παιχνίδι. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό, όμως τώρα θα φανεί αν η Μύκονος είναι ικανή να κάνει το κάτι παραπάνω συγκριτικά με πέρσι".
www.perifereiako.com
Υ.Γ:ΕΝΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΗΣ ΑΡΘΡΟ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΠΟΥΤΙΚ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΧΩΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΣΑΦΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΝΕΙΡΟ ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.
Υ.Γ2:ΟΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΤΟΛΑΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ........ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΑΝΤΟΛΑΤΑ......