ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Προοδευτική: Κλείνουν οι... τρύπες!

Τις ενέργειες που θα καταστήσουν την Προοδευτική πανίσχυρη στο προσεχές πρωτάθλημα πραγματοποιούν οι διοικούντες τον βυσσινί σύλλογο μέρα με τη μέρα. Ο νέος τεχνικός διευθυντής, Δημήτρης Χόρτσας, σε άμεση συνεργασία με τον προπονητή Φώτη Θανέλλα, έχει αναλάβει την στελέχωση της ιστορικής ομάδας, που προχωράει με γρήγορα και σωστά βήματα. Χθες, ήρθαν σε οριστική συμφωνία οι νεαροί μπακ χαφ Τσουλάκος και Αλεξίου, από Μεσσηνιακό και Φωκικό αντίστοιχα, ενώ αποκτήθηκε και ο επίσης νεαρός Γεωργίου, που αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά. Χθες το βράδυ, ο Δημήτρης Χόρτσας είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες του Κερατσινίου για τον χαρισματικό επιθετικό Γιάννη Πλατίγκο, όπου συζητήθηκε ο τρόπος με τον οποίο θα ικανοποιηθεί η έτερη πειραϊκή ομάδα για την παραχώρηση του 19άχρονου άσου. Από εκεί και πέρα, θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντώνη Λαζάρου, ενώ από ότι φαίνεται βρέθηκε σημείο επαφής και με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Μητρογιάννη, του οποίου η παραμονή φαντάζει πλέον πιθανή. Οι δύο πλευρές είχαν νέα επικοινωνία, κατατέθηκε μία ελαφρώς βελτιωμένη πρόταση και ο έμπειρος γκολκίπερ θα απαντήσει σύντομα.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Σε άλλα θέματα του ιστορικού συλλόγου, την προσεχή Παρασκευή αναμένεται να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις οι νεοαποκτηθέντες Ντούκα, Λέκκας, Μανωλιάδης και, εκτός απροόπτου, ο Λαζάρου. Τα εργομετρικά θα πραγματοποιηθούν στον λιμο, στο κέντρο του γνωστού προπονητή και προέδρου του Καλαμακίου, Στέλιου Πούλου, ενώ στις 7 Αυγούστου η ομάδα του Κορυδαλλού θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι, όπου θα λάβει χώρα το δεκαήμερο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ www.perifereiako.com
Υ.Γ:ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΛΑΚΟ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΑ ΒΥΣΣΙΝΙ  ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ.