ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΑΡΘΡΟ perifereiakou ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ

Προοδευτική: Οριστική αποχώρηση και του Προβατά
Σημαντικό πλήγμα δέχθηκε η Προοδευτική με την κοινή συναινέσει αποχώρηση του Γιώργου Προβατά από τις τάξεις του συλλόγου. Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό, με συνέπεια ο αρχηγός των βυσσινί και εκ των πολυτιμότερων ποδοσφαιριστών την περσινή χρονιά να αποτελέσει παρελθόν. Πλέον, οι ιθύνοντες της ιστορικής ομάδας καλούνται να αναπληρώσουν το κενό που δημιουργήθηκε με κάποια επάξια λύση. Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, υπογράμμισε:
"Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, με τους οποίους συνεργάστηκα πέρσι, τους προπονητές των ακαδημιών, κ.κ. Χατζηαθανασίου, Σκριβάνο και Μανδρέκα, τους συμπαίκτες μου και όλο τον κόσμο της Προοδευτικής για τη στήριξη και του όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι ειλικρινά οι φίλαθλοι της Προοδευτικής να τη δουν να φτάνει πολύ ψηλά γιατί αυτή η ομάδα πρέπει να παίζει στη Σούπερ λίγκα και όχι σε αυτές τις κατηγορίες. Δυστυχώς, κάποιους τους βολεύει να είναι η Προοδευτική σε αυτή την κατηγορία".
Προοδευτική: Σε άριστο κλίμα η συνάντηση διοίκησης-οργανωμένων
Κάτω από εξαιρετικές συνθήκες και με ουσιαστικά αποτελέσματα πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη συνάντηση μεταξύ της νέας διοίκησης της Προοδευτικής και των οργανωμένων οπαδών της. Οι Ανδρέας Σταματιάδης, Νίκος Χανης και Δημήτρης Χόρτσας συζήτησαν με τους φιλάθλους, οι οποίοι μέχρι χθες εξέφραζαν την ανησυχία τους για τις συνεχείς αποδεσμεύσεις των ποδοσφαιριστών του περσινού ρόστερ και τους εξήγησαν ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, οι απαιτήσεις που εκφράστηκαν ήταν υπέρ το δέον υψηλές. Παρουσιάζοντας τα σχετικά χαρτιά, στα οποία αναγράφονταν οι περσινές αποδοχές αλλά και τα ποσά που συζητήθηκαν φέτος, οι ιθύνοντες του βυσσινί σωματείου καθησύχασαν τους οπαδούς, λέγοντάς τους ότι όλες οι αποχωρήσεις θα καλυφθούν και πως η ομάδα θα παρουσιαστή εξαιρετικά ανταγωνιστική για την επάνοδό της στις επαγγελματικές κατηγορίες.