ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟ

Επισημα παιχτες της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ειναι απο σημερα οι:ΑΛΕΞΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ,ΖΙΖΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΛΑΖΑΡΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ οι οποιοι περασαν σημερα απο τα γραφεια της ομαδας και υπεγραψαν τα νεα τους συμβολαια.Οι παιχτες δηλωσαν αποκλειστικα στο blog οτι στοχος τους ειναι να βοηθησουν την ομαδα να κερδισει την ανοδο στην πιο μεγαλη κατηγορια,παρακατω αναλυτικα οι δηλωσεις.
ΛΑΖΑΡΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ 36 ΕΤΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ:ΕΚΤΙΜΗΣΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΩ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΡΟΛΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΑΛΕΞΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 20 ΕΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ:ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
ΖΙΖΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 25 ΕΤΩΝ ΣΤΟΠΕΡ:ΗΡΘΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.
Υ.Γ:ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ