ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ Δ.Σ-ΑΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ

Το Δ.Σ της ΠΡΟΟ εξεδωσε της παρακατω 2 ανακοινωσεις:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
Με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνουμε ότι στο Δ.Σ. θα συμμετέχει πλέον και ο Σταμάτης Βουρδαμής. Δεν είναι ανάγκη να μιλήσουμε για τον Σταμάτη, ο οποίος είναι "ζωντανή" ιστορία του συλλόγου μας και θα βοηθήσει αποφασιστικά στην προσπάθεια όλων των Προοδευτικάνων για να φθάσουμε την ομάδα ψηλά.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

Το Δ.Σ. μετά τα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο του Σαρωνικού, αποφάσισε ότι στο εξής δεν θα οργανώσει μετακίνηση φιλάφλων στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας.
ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:
ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΟΥΡΔΑΜΗ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΡ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΙΕΣ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΔΕΝ ΔΙΟΡΓΑΝΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΦΥΣΤΙΚΙΩΝ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΘΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ  ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.