ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟ

«Συνταχθείτε στον αγώνα μας»
Με αφορμή τα επεισόδια του αγώνα με τον Σαρωνικό Αίγινας -και μία μέρα μετά την ανακοίνωση της Προοδευτικής, η οποία καυτηρίαζε τα συμβάντα- ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του συλλόγου, Ανδρέας Σταματιάδης, προέβη σε δήλωση-κάλεσμα προς τους φιλάθλους των «βυσσινί». Σε αυτήν αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής: «Εάν οι γνήσιοι και αγνοί Προοδευτικάνοι θέλουν το καλό της ομάδας μας, εάν θέλουν να τη δουν ξανά στα σαλόνια όπως επιβάλλει η ιστορία της, θα πρέπει να σταθούν στο πλευρό της. Ζητώ τη συσπείρωση του καθαρού κόσμου της Προοδευτικής με γνώμονα το καλό του συλλόγου και τους καλώ να συνταχθούν μαζί μας στον αγώνα που κάνουμε να επαναφέρουμε το σύλλογό μας εκεί που του αρμόζει».
www.sentragoal.gr
Προοδευτική: Εναντιώνεται στις οργανωμένες μετακινήσεις
Την απόφασή της να μην οργανώσει ξανά μετακινήσεις οπαδών σε εκτός έδρας αναμετρήσεις ανακοίνωσε η διοίκηση της Προοδευτικής. Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Αίγινας και η εν γένει στάση και συμπεριφορά αρκετών οπαδών κατά τη διάρκεια του αγώνα εξόργισε τους ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου που εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιούν ότι "το ΔΣ μετά τα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο του Σαρωνικού, αποφάσισε ότι στο εξής δεν θα οργανώσει μετακίνηση φιλάθλων στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας".
www.perifereiako.com

Υ.Γ:ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΧΘΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΤΙ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΟΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ
Υ.Γ2:ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟ παΝΤΟΥ