ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟ

Χαρακτήρα πρωταθλήτριας έδειξε και στην Αίγινα η Προοδευτική, νικώντας τον Σαρωνικό με 2-0, συνεχίζοντας μόνο με τρίποντα στον 9ο όμιλο της Δ' Εθνικής.
Ο Ουσταμπασίδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κορυδαλλού στο 25ο λεπτό, για να διαμορφώσει το τελικό 0-2 ο Λαζάρου στο 80' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ: Μακρής, Μπιζιώτας, Μίγγυρος, Λούβαρης, Αγγελίδης, Τσάνι, Τριγάζης (89' Χατζηράπτης), Φωτουλάκης, Φιλιππίδης (46' Πασχάλης), Ψάρρης (65' Δριμωνίτης), Καγιώργης.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μηλιώνης, Χαλκίας, Καλαιτζίδης, Χόρτσας, Ζίζηλας, Αλεξίου, Χατζηγεωργαλής (75' Μπιρμπίλης), Ουσταμπασίδης (85' Ντούκα), Λαζάρου, Λέκκας (65' Τσουλάκος), Γρίβας.





www.dokari.gr
Ούτε από την Αίγινα δεν σταμάτησε η Προοδευτική που επικράτησε με το δίκαιο 2-0 υπέρ του τοπικού Σαρωνικού. Οι παίκτες του Φώτη Θανέλλα πήδησαν και το εμπόδιο του Σαρωνικού και συνεχίζουν βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης έχοντας το απόλυτο των νικών. Στα άλλα παιχνίδια, την πρώτη του νίκη πέτυχε στο φετινό πρωτάθλημα ο ΑΟ Μοσχάτο που επικράτησε με το αγχωτικό 1-0 επί της Τριγλίας Ραφήνας, ενώ με νίκες συνέχισαν Ατρόμητος Πειραιά και Κερατσίνι που επιβλήθηκαν σε Ανταγόρα Κω και Άρη Αμφιάλης, αντίστοιχα.
www.sportactive.gr
Μεγάλη νίκη και μέσα στην Αίγινα πήρε η Προοδευτική, που επικράτησε με 2-0 του τοπικού Σαρωνικού και συνεχίζει την επέλαση επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες. Με τη συμπλήρωση 24' ο Ουσταμπασίδης άνοιξε το σκορ για τους βυσσινί, ενώ στο 80' ο Λαζάρου με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπατζιόπουλος (ΣΔ Αθηνών).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Μακρής, Μπιζιώτας, Μιγγύρος, Λούβαρης, Αγγελίδης, Τσάνης, Τριγάζης (89' Χατζηράπτης), Φωτουλάκης, Φιλιππίδης (46' λ. τρ. Πασχάλης), Ψαρρής (65' λ. τρ. Δρυμωνίτης), Καγιώργης. 
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μηλιώνης, Χαλκιάς, Καλαϊτζίδης, Χόρτσας Δ., Ζίζηλας, Αλεξίου, Χατζηγεωργαλής (75' Μπιρμπίλης), Ουσταμπασίδης (85' Ντούκα), Λαζάρου, Λέκκας (65' λ. τρ. Τσουλάκος), Γρίβας.
www.perifereiako.com
Υ.Γ:ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟ PERIFEREIAKO ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΕΝΩ ΤΟ DOKARI ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟΥ....ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΣ ΑΛΑΞΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ.
Υ.Γ2:ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ
Υ.Γ3:ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΤΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΣΑΡΩΝΙΚΟ