ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΘΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή -ποιον άλλο;- τον Γιάννη Γρίβα, η Προοδευτική συνέτριψε με 4-0 την Ανω Σύρο και διατήρησε το απόλυτο των νικών στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πέτυχε για τρίτο παιχνίδι δύο γκολ, έφτασε συνολικά τα επτά, ενώ έκανε την ασίστ σε ένα από τα άλλα δύο γκολ της ομάδας του. Στο 6' άνοιξε το σκορ, με τον Αλεξίου να γράφει το 2-0 στο 37'. Στο 55' πάλι ο Γρίβας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 3-0, ενώ στο 92' ο Λέκκας διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Να σημειωθεί ότι στο 85' ο Λέκκας είχε και δοκάρι. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νεοφυτιαδης (ΣΔ Κορίνθου).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μηλιώνης, Χαλκιάς, Καλαϊτζίδης, Χόρτσας Δ., Ζίζηλας, Αλεξίου (72' Μπιρμπίλης), Τσουλάκος (51' Γεωργίου), Ουσταμπασίδης, Δούκας (68' Χόρτσας), Λέκκας, Γρίβας.
ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ: Συριανός, Πρελορέντζος, Παπαδάκης, Φωτεινιάς (40' λ.τρ. Μανουδάκης), Καπίνος, Πρίντεζης Φ., Ζήσης, Τζώρτζης (60' Πρίντεζης Λ.), Πάπιτσης (76' Σμπυράκης), Χούρος, Μπούας.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ www.perifereiako.com 



«Τρένο» οδεύει η Προοδευτική προς την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Οι «βυσσινί» ξεπέρασαν και το εμπόδιο της Άνω Σύρου τον οποίο κατέβαλλαν με το ευρύ 4-0 και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας το απόλυτο των βαθμών.

www.sportactive.gr

Υ.Γ:ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΤΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΟ