ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΡΙΒΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ

Δύο γκολ στο 3-1 επί του Ωρωπού, άλλα τόσα στο εκτός έδρας 3-0 ενάντια στον Αρη Αμφιάλης, ένα στο 4-1 με την ΑΕ Περάματος και άλλα δύο προχθές (το πρώτο και το τρίτο) στο εντός έδρας 4-0 επί της Ανω Σύρου. Αυτός είναι ο Γιάννης Γρίβας. Ο 29χρονος φορ της Προοδευτικής ο οποίος στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος μετρά 7 γκολ στον 9ο όμιλο της Δ' Εθνικής, πραγματοποιώντας το παραγωγικότερο ξεκίνημα της καριέρας του.Είναι χαρακτηριστικό πως έχει σκοράρει ήδη τα μισά από όσα πέτυχε πέρυσι με τη φανέλα του Κορωπίου (14 γκολ σε μια εξαιρετική σεζόν) και με λίγα λόγια θα έλεγε κανείς πως απλά έχει πάρει το «όπλο» του φέτος και πυροβολεί ακατάσχετα προς τις αντίπαλες εστίες. Ο ίδιος βέβαια φροντίζει να κρατά χαμηλά τους τόνους εκθειάζοντας τους συμπαίκτες του για την τροφοδότησή που έχει φέρει τα παραπάνω αποτελέσματα. Και μάλιστα αυτό στο οποίο στέκεται περισσότερο είναι το 4 στα 4 της πρωτοπόρου Προοδευτικής.
Ενα σερί νικών που κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι για τον Γιάννη Γρίβα. «Ο,τι σπείρεις θα θερίσεις» ξεκινά την τοποθέτησή του στο «Goal» ο χαρισματικός φορ και συνεχίζει: «Εχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά όλοι μαζί. Τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και ποδοσφαιριστές. Είναι λογικό, λοιπόν, να έρχονται τα αποτελέσματα. Προσωπικά είμαι άνθρωπος που πιστεύω πολύ στη δουλειά και θεωρώ πως όταν δουλεύεις ανταμείβεσαι».
«Τρομερή η ώθηση του κόσμου»Θεωρεί επίσης πως καταλυτικό ρόλο έχει παίξει η παρουσία των φιλάθλων. «Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά δεν το λέω απλά για να το πω. Ο κόσμος μας δίνει τρομερή ώθηση. Σε κάθε αγώνα ξεκινάμε με ανεβασμένη την ψυχολογία ακριβώς λόγω της παρουσίας και της στήριξης των φιλάθλων μας». Ως ένας άνθρωπος που λατρεύει τη δουλειά ο Γιάννης Γρίβας φρόντισε να στείλει και το μήνυμά του για τη συνέχεια: «Είναι νωρίς ακόμη και δεν πρέπει να λέμε μεγάλα λόγια. Αυτό που κάνουμε όλοι μαζί είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σε καμία περίπτωση δεν επαναπαυόμαστε. Πέρυσι η Προοδευτική έχασε το πρωτάθλημα λόγω των απωλειών που είχε σε αγώνες κόντρα σε θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους. Φέτος αυτό δεν υπάρχει. Δεν υποτιμούμε κανέναν και αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα σαν να είναι ο πρώτος του πρωταθλήματος».
Λόγια σοφά θα έλεγε κανείς, από έναν παίκτη που έχει εμπειρία Α' Εθνικής με τον Εθνικό Αστέρα, επαγγελματική θητεία σε Εθνικό Πειραιώς, Καλαμάτα, Βύζαντα Μεγάρων, Αχαϊκή και ερασιτεχνική σε Μύκονο, Νηρέα Πάρου και Κορωπί.
ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ ww.sentragoal.gr
Δηλωσεις εκανε και ο Κος Σταματιαδης για ενα μεμονομενο περιστατικο που εγινε στον Κυριακατικο αγωνα:
Εντονος εκνευρισμός, βέβαια όχι για αγωνιστικούς λόγους, δημιουργήθηκε στις τάξεις της διοίκησης της Προοδευτικής κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κυριακής μα αντίπαλο την Ανω Σύρο. Αιτία στάθηκε η ενέργεια ενός οπαδού να πετάξει μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο, σε μια στιγμή που το σκορ είχε φτάσει στο 3-0. Με αφορμή το προαναφερθέν συμβάν, ο Ανδρέας Σταματιάδης έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η βυσσινί διοίκηση δεν προτίθεται να ανεχτεί ξανά τέτοιου είδους συμπεριφορές. "Ζητάμε συγνώμη από την Ανω Σύρο και τους παράγοντες της ομάδας για το μπουκάλι που ρίφθηκε από τους οπαδούς, ενώ το σκορ ήταν 3-0. Ο οπαδός αυτός είναι ανεγκέφαλος, ενώ η πράξη του έχει αποδοκιμαστεί ήδη από το τεχνικό τιμ, τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές. Αν παρατηρηθεί ξανά παρόμοιο περιστατικό, θα έχουμε και διοικητικές εξελίξεις", σχολίασε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου.
ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ www.perifereiako.com
ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΚΑΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.