ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ1954(ευχαριστουμε τον Κο Τσουρδινη και τον Κωστα Τραυλο)

ff

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΟΡΤΣΑ

Εντονος εκνευρισμός επικρατεί στις τάξεις της Προοδευτικής εξαιτίας της φράσης που εκστόμισε ο διοικητικός παράγοντας του Σαρωνικού, Δημήτρης Δρυμωνίτης στον διαιτητή της αναμέτρησης ανάμεσα στην ομάδα του και στον Αρη Αμφιάλης. Όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνος, ο γενικός αρχηγός του νησιώτικου συλλόγου φέρεται να ενέπλεξε την Προοδευτική σε παρασκηνιακά σενάρια σχετικά με τη μάχη της ανόδου. Με αφορμή αυτή την ενέργεια, ο Δημήτρης Χόρτσας θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μέσω του periferiako.com:
"Η Προοδευτική κάθε Κυριακή κοιτάζει τον αγώνα που έχει δώσει και τώρα θα ασχοληθεί με τον Σαρωνικό Αίγινας. Δεν ασχολείται ούτε με άλλες ομάδες, ούτε με διαιτησίες. Ας αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι καλύτερη ομάδα. Αν δεν μπορούν να κερδίσουν τα παιχνίδια τους, δεν φταίνε οι άλλες ομάδες. Δεν μπορεί ο κ. Δρυμωνίτης και ο κάθε παράγοντας κάθε ομάδα να πιάνει στο στόμα του το όνομα της Προοδευτικής. Το βάρος της φανέλας της Προοδευτικής είναι τεράστιο για τον κ. Δρυμωνίτη". Αναφορικά με τις δηλώσεις του προπονητή της Ανω Σύρου, Γιάννη Ζαχαρίου, που έκανε λόγο για διαιτητική εύνοια υπέρ της Προοδευτικής, ο γενικός διευθυντής των βυσσινί υπογράμμισε:
"Σε ένα παιχνίδι που έληξε με σκορ 4-0 είναι άστοχο από τον αντίπαλο προπονητή να ρίχνει το βάρος στη διαιτησία. Η φιλοξενία θα είναι άψογη απέναντι σε όλες τις ομάδες. Τα διοικητικά δεδομένα έχουν αλλάξει".